"Jouw feest, onze passie!"

Persoonlijke aanpak

Harmonie

Culinaire verwennerij

Vanaf 10 tot 200 personen | Locaties

Met meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van banketten, kan je er zeker van zijn dat elk feest in onze salons uniek is.

Er wordt steeds gestreefd om alles in harmonie te laten verlopen, zodanig dat we van hapje tot dessert er een echte culinaire verwennerij van maken met steeds het oog en de aandacht voor de specifieke verlangens van gastvrouw en gastheer.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras
Geschikt voor kinderen

Parking

Eigen privé parking.

Zalen

Veranda:

De veranda is vooraan gelegen aan de hoofdingang en biedt een schitterend zicht op de voortuin. De zaal beschikt over een tv-scherm, Bose geluidsinstallatie en een draadloze micro. Onze kleinste zaal is geschikt voor feesten tot 50 personen (zitplaatsen) en kan uitgebreid worden door de zijpanelen in te schuiven. Deze ruimte functioneert tevens als receptieruimte. 

Grote Zaal:

Onze grote zaal en veranda werden vernieuwd in april 2013:  geluidsinstallatie, belichting, interieur, vloeren, beamer, projectiescherm, draadloos netwerk. Onze grote zaal is geschikt voor feesten tot 140 personen met uitbreiding tot 200 personen; de zaal kan uitgebreid worden tot de veranda middels schuifbare panelen. 
Afhankelijk van de weersomstandigheden vindt de ontvangst & receptie plaats in onze sfeervolle tuinen of in onze aparte receptieruimte tot 150 personen.

Benedenzaal:

Onze benedenzaal is geschikt voor feesten tot maximum 60 personen. Het beschikt tevens over een binnenterras omringd door druivelaars.

Volg ons op Instagram