Hotel en Feestzaal Royal Astrid Aalst

"DE toplocatie voor elk feest op maat van jouw wensen en dat binnen jouw budget"

Persoonlijke aanpak door onze eventplanner

Ruim en zonnig terras

Mogelijkheid om te overnachten in het hotel

Vanaf 12 tot 300 personen | Locaties

Feesten op maat organiseren van A tot Z

Hotel en feestzaal Royal Astrid Aalst organiseert events en feesten op maat voor particulieren en bedrijven. Onze sfeervolle feestzalen en bijhorend ruim en zonnig terras zijn uitermate geschikt voor iedere gelegenheid. Ondanks onze centrale ligging in hartje Aalst, is het daardoor mogelijk om zelfs grote feesten in de buitenlucht te laten plaatsvinden. Al uw wensen worden besproken en tot in de puntjes uitgevoerd, van het samenstellen van het menu tot het aankleden van de zaal. Wilt u uw gasten een overnachting aanbieden, dan is het ook mogelijk om enkele kamers of het hele hotel af te huren.

Spetterende feesten, serene gebeurtenissen of zakelijke momenten

Onze zaal biedt talrijke mogelijkheden, omdat ze aangepast kan worden aan uw gelegenheid en aantal gasten. Zo kan u kiezen voor een huiselijke private dining voor 12 gasten of een groot themafeest voor 200 genodigden. Zoekt u een vergaderruimte of seminariezaal met een professionele beamer en scherm? Dan verwelkomen we u graag!
 

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Overnachting

Parking

Er is een ruime openbare parking gelegen op wandelafstand van ons hotel en feestzaal. Deze parking kost maximum 3€/dag.

Zalen

Naam
Leopold-I zaal100 - - - - - - - -
Charlotte van België zaal50 - - - - - - - -
Tabel weergave: Aantal personen

Bent u als bedrijf op zoek naar een zaal om te huren tussen Gent en Brussel, voor een spetterend feest of een zakelijke gebeurtenis? Dan heet hotel en feestzaal Royal Astrid Aalst u van harte welkom!

We beschikken over een luxe zaal, die kan worden aangepast aan de gelegenheid en het aantal aanwezigen. Bovendien heeft u toegang tot het terras en alle nodige materialen, zoals een beamer en professionele scherm.

Na een hele dag vergaderen of een groot bedrijfsfeest kan uw personeel ook overnachten in ons hotel. Zo keren zij de volgende dag veilig terug naar werk of huis.

Hotel en feestzaal Royal Astrid Aalst organiseert feesten en events op maat en biedt u een spectrum aan mogelijkheden. Heeft u zelf een idee? Laat het ons zeker weten, we denken graag met u mee.  

Volg ons op Instagram