"Hotel Stiemerheide biedt het perfecte kader voor elk feest."

Mooiste hotel van Limburg

Buffet, menu aan tafel, barbecue, ...

Voorstel op maat

Vanaf 6 tot 350 personen | Locaties

Privé feesten:

Stiemerheide is een uiterst sfeervol hotel. Uniek gelegen in de Limburgse Kempen en grenzend aan het Maasland, werd het hotel eind jaren '80 gebouwd in de Engelse cottage stijl. Het genereuze panorama over het 18-holes golfterrein “Spiegelven” en het aangrenzend landschap creëren een elegante landelijke sfeer.

Onze feestzalen, de Engelse Hof en de Wintertuin, bieden je de mogelijkheid jouw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen. De romantische lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn aspecten voor een geslaagde bijeenkomst of party.

Elke gebeurtenis wordt, in nauwkeurig overleg, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Jouw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor elke formule.

 

Zakelijke evenementen: 

Met onze 8 vergaderzalen (5-300 pers.) en onze strategische ligging en grote gratis met video bewaakte parking, is "Hotel Stiemerheide" de uitgelezen locatie voor jouw dag- of residentiële seminar. Onze vergaderzalen zijn alle voorzien van airco.

Confereren wordt in Hotel Stiemerheide een meeting op niveau. Jouw gasten worden op een zeer gastvrije en professionele wijze door het Stiemerheide-team verzorgd.
Wifi secretariële ondersteuning, audiovisuele middelen, simultaanvertaling, draadloos internet, teambuilding programma’s... zijn slechts enkele van de vele diensten die wij aanbieden.

De entourage is fenomenaal en buitengewoon geschikt voor seminaries, presentaties, recepties of andere ontmoetingen. Het hotel biedt vele faciliteiten voor in-door en out-door ontspanning.

Belangrijke informatieMaximum van 160 gasten

Tarieven

Huurprijs zaal zonder catering: € 290,00

Prijs voor diner all in: vanaf € 70,00 per persoon

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Overnachting
Tuin / Terras

Parking

Grote gratis parking met video bewaking.

Volg ons op Instagram