"Een uitermate stijlvolle locatie met elegante feestzalen"

Gastvrij

Persoonlijke begeleiding

Prachtige omgeving

Vanaf 10 tot 280 personen | Locaties

Het gastvrije Kasteel van Nieuwland met De Postiljon is een uitermate stijlvolle locatie met elegante feestzalen, een luxe hotel met een culinair, voortreffelijk restaurant, fraaie seminarruimten en riante terrassen.

Bij deze unieke familiezaak word je in alle hartelijkheid ontvangen en krijg je nog de persoonlijke aandacht die tegenwoordig speciaal te noemen is. Het zal je hier aan niets ontbreken.

Privéfeesten:

Zoek je een geschikte en stijlvolle plek om een feest te organiseren, dan is Kasteel Van Nieuwland met de Postiljon één van de meest toonaangevende feestzalen in de wijde omgeving.

In een prachtige omgeving kan je genieten in onze schitterende feestzalen. De keuken is gerenommeerd door zijn culinaire hoogstandjes. Banketten en lopende buffetten zijn een streling voor de tong en een lust voor het oog. De feestzalen zijn stuk voor stuk prachtig aangekleed en zeer goed uitgerust. Ieder feest komt hier helemaal tot zijn recht.

Bedrijfsevents:

Voor de zakelijke gasten zijn er in Kasteel van Nieuwland - De Postiljon professionele mogelijkheden in overvloed. Door zijn prachtige ligging kan hier in alle rust vergaderd worden om tot de juiste uitslag te komen.

Voor residentiële bijeenkomsten is dit de ideale locatie. Omwille van het prachtige domein en de terrassen is teambuilding hier uitermate geschikt. Wij maken graag een voorstel op maat.

Tarieven

vanaf 60€/pp

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking
Wifi
Overnachting

Tuin / Terras
Buiten trouwen
Huwelijksceremonie
Fotoreportage

Parking

Eigen parking voor 150 wagens

Volg ons op Instagram