TIO3

Omschrijving

Vanaf 4 tot 350 personen | Locaties

Het Textiel Innovatie Centrum biedt inspiratie, ruimte tot experiment en ondersteuning bij het ondernemen. Stap je binnen in het Textiel Innovatie Centrum van TIO3 dan ontdek je een divers aanbod van textielgerelateerde content. 

TIO3 wil inspireren door ingenieurs, ambachtslui, designers, ontwerpers, kunstenaars en studenten in contact te brengen met textiel en zijn laatste nieuwe ontwikkelingen. Inspiratie kan je onder andere terugvinden in onze bibliotheek, de stalenboeken en databank, lezingen en tentoonstellingen.

TIO3 biedt u een state-of-the-art vergaderinfrastructuur dat vergaderingen en evenementen van 2 tot 350 mensen op een vlotte en professionele manier kan organiseren.

Al onze zalen hebben daglicht en de nodige inrichting (airco, AV, flip chart, ...) om uw evenement vlot en professioneel te laten verlopen.Wij bieden niet alleen comfortabele ruimtes aan maar leveren ook de nodige logistieke ondersteuning: ontvangstbalie, vestiaire, ruime parking, WIFI, Catering (van een eenvoudig broodje tot een uitgebreide walking dinner),...

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia

Parking
Wifi

Parking

Er is een ruime parking ter beschikking.