"Restaurant, moderne feestzaal en 7 vergaderlocaties"

Totaalconcepten op maat

Eigen keuken

Centraal gelegen

Vanaf 15 tot 400 personen | Locaties

In Westerlo, centraal in de Kempen, is La Source zowel voor professionelen als particulieren de nieuwe revelatie. La Source, dat is een restaurant, een grote, moderne feestzaal en 7 vergaderzalen, en dat in een bijzonder stijlvolle omkadering. 

In de gezellige bistro van La Source kan je iedere weekdag terecht voor een snelle lunch of een gastronomisch menu. De chef bereidt graag op en top verse en seizoensgebonden suggesties. Ook kan je er terecht voor brunches, avondseminaries of private dining. Aan kleinere groepen, van 10 tot 30/40 personen, bieden wij elke avond verschillende formules voor privéfeesten aan in ons gezellig restaurant. Dat betekent dat het restaurant exclusief voor jouw gezelschap is. De ruimte kan dan ook voor meetings of presentaties gebruikt worden. 

De smaakvol ingerichte feestzaal biedt ruimte aan 400 feestvierders, maar kan ook modulair aangepast worden aan jouw publiek. Er kunnen tot 230 personen dineren. Zowel bedrijfsevents als trouwfeesten vinden in La Source plaats in een opmerkelijke kader, uniek in de regio. 

Een centrale locatie, zo goed als filevrij bereikbaar en bovendien gratis parkeren. La Source stelt 7 vergaderzalen ter beschikking, van 4 tot 100 personen. Je vindt er alle technische snufjes die nodig zijn, van smartboard tot videoconference-installaties. En dat allemaal in La Source in Westerlo, op nog geen 50 kilometer van Antwerpen.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Parking
Wifi

Tuin / Terras
Restaurant
Airco

Parking

Er is een ruime gratis parking aan het gebouw.

Volg ons op Instagram