"Prachtige locatie met unieke details voor een spetterend feest"

Op maat gemaakte marmeren toog

Fluwelen interieur

Stijlvol ingerichte loungeruimte

Vanaf 50 tot 600 personen | Locaties

In het statige gebouw waar voorheen La Riva was gevestigd, opende op 22 November MOZAIC de deuren. Mozaic vond haar naam in de indrukwekkende terazzovloer die de hele gelijkvloerse verdieping van het gebouw siert en zal plaats bieden voor jouw huwelijk, corporate event of privéfeest.

Nu, bijna 20 jaar later, werd de locatie in een nieuw jasje gestoken. De op maat gemaakte marmeren toog en het fluwelen interieur zijn de meest opvallende getuigen, maar ook de muziekinstallatie kreeg een volledige make-over. De plenaire zaal beschikt over een stijlvol ingerichte loungeruimte, waar de gasten kunnen genieten van een lekker glaasje. De tafels met gouden toetsen die je kan terugvinden op de bovenverdieping vallen dan weer in de smaak voor een klassevol diner. Zo biedt onze vernieuwde locatie plaats voor verschillende events: van een klassieke receptie, een smaakvol diner tot een spetterend dansfeest.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Wifi

Overnachting
Tuin / Terras

Parking

Naast het gebouw is er een ondergrondse parkeergarage, deze kan steeds gehuurd worden. Daarnaast is er parkeergelegenheid in de omliggende straten

Ontdek meer over Mozaic

Welke trouwlocaties kozen de koppels van 'Blind Getrouwd'? Ontdek het hier!

Hebben jullie net zoals 1 miljoen andere naar Blind Getrouwd gekeken? Dan zag je vast ook dat de trouwfeesten van de kersverse koppels prachtig waren. Waar trouwden de koppels van Blind Getrouwd? Ontdek het hier!

Lees meer

Volg ons op Instagram