""The place to meet" in een rustig en groen domein"

Rustig, mooi & groen domein net buiten Gent

Ruime, gratis parking met dubbele laadpaal

Persoonlijke en flexibele service op maat

Vanaf 2 tot 100 personen | Locaties

JOUW VERGADERING IN EEN RUSTIG EN GROEN DOMEIN

Nieuwgoed, gelegen te Zwijnaarde, op een steenworp van het hartje van Gent, is een multifunctioneel en duurzaam seminarie- en vergadercentrum.

Je kan in het Domein Nieuwgoed terecht voor de organisatie van diverse bedrijfsactiviteiten zoals een vergadering, seminarie, productvoorstelling, meeting, workshop, roadshow, teambuilding, opleiding, incentive, bedrijfsreceptie, personeelsbijeenkomst ... Je kan beroep doen op onze professionele ervaring bij de voorbereiding van jouw seminarie of event.

Nieuwgoed bezit een gezellig, authentiek karakter, beschikt over een ruime parking en is omringd door een rustgevend groen en stimulerend kader met bos van 1,5 ha. Een prachtige 19de eeuws koetshuis met schuur werd gerenoveerd tot een unieke vergaderlocatie met heel veel sfeer ! Wij bieden je eveneens een uitgebreide infrastructuur en accommodatie aan voor het slagen van jouw seminarie of evenement alsmede een keuze uit culinair hoogstaande traiteurdiensten.

Belangrijke informatieGeen feesten of andere privé-evenementen, enkel professionele events zoals seminaries, meetings, incentives, productvoorstellingen enz.

Tarieven

Huurpijzen (weekdagen) van €295,00 t.e.m. €695,00 in functie van grootte van de zaal en huurmoment, ook huur halve dagen mogelijk.

Gelegenheden

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling

Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking
Wifi
Tuin / Terras
Bosje voor een verkwikkende wandeling

Rustige en groene locatie
Duurzame locatie
Fietsenparking met stopcontact voor elektrische fietsen
Teambuilding activiteiten
Oplaadplaats voor elektrische auto's
Mooi historisch gebouw

Parking

Er is een ruime kosteloze parking aanwezig op het domein en een dubbele laadpaal voor elektrische voertuigen, deze is te activeren met een laadpas.

Zalen

Naam
Grote zaal 22045 - 50100 - 12080 -
Taxus5012 - - - - - - -
Hedera11430 - 4040 - - - -
Tabel weergave: Aantal personen


Volg ons op Instagram