La Fallera
Foto's La Fallera
SluitenLa Fallera
Cateraar/traiteur - Vanaf 15 personen
- Echte Spaanse Paella op grootvaderswijze
- Pintxos, paella’s, dranken en dessert
- Chef Elena Gomez Orueta
Ontdek de wereld van authentieke Spaanse paella uit Valencia.
Elena Gomez Orueta, zaakvoerder van Tapas La Qia, breidt haar zaken uit en start La Fallera. De specialiteit van deze catering service is heerlijke en traag gegaarde paella’s vol smaak! Maar daarnaast staat er ook fideuà en zarzuela op onze menu!
Paella is één van de heerlijkste Spaanse gerechten. Traag gegaard en vol smaak, zoals dat hoort in de keukens van Valencia. Bij La Fallera serveren we dit gerecht altijd ‘como el Yayo’, of ‘op grootvaderswijze’, want het familierecept doorkruiste niet alleen onze verschillende generaties als ook de landsgrenzen. Van Valencia naar Vlaanderen naar jouw bord.
- Paella mixta: Deze klassieke rijstschotel wordt geserveerd met kip, groenten, vis, schaal- en schelpdieren.
- Paella señoret: ready to eat: Rijstschotel met kip, groenten, vis, schaal – en schelpdieren. Bij deze variant zorgen we ervoor dat de schaal- en schelpdieren ‘ready to eat’ zijn, zodat je niet hoeft te pellen. Ideaal voor bijvoorbeeld een receptie dus!
- Paella negra: Deze variant op de klassieke paella draait helemaal rond de inktvis. Deze rijstschotel met inktvisinkt, calamares en tentakels van de inktvis, bevat ook nog coquilles en is een populair gerecht aan de Spaanse kunst.
- Paella verduras: Onze vegetarische variant van de klassieke Paella Mixta met een waaier aan verse groenten en kruiden!
- Paella marisco: Dé paella voor de visliefhebber! Deze rijstschotel zit vol lekkers van de zee en wordt geserveerd met groenten en een heel scala aan vis, schaal- en schelpdieren.
- Paella carne: Naast groenten bevat deze rijstschotel kip, varkensribben, jamon serrano en Spaanse beuling. Een overheerlijke combinatie voor de vleesliefhebber!
- Zarzuela: Een typisch Catalaans gerecht, een soort vissoep – de Spaanse, pikante tegenhanger van de Franse bouillabaisse. Hierin verwerken we verschillende soorten vis, evenals schaal- en schelpdieren. Ontdek de wereld van authentieke Spaanse paella uit Valencia.
- Fideuà mixta: Pastaschotel met kip, groenten, vis, schaal – en schelpdieren. Bij deze variant zorgen we ervoor dat de schaal- en schelpdieren ‘ready to eat’ zijn, zodat je niet hoeft te pellen. Ideaal voor bijvoorbeeld een receptie dus!
Tarieven
Deze authentieke Spaanse gerechten veroveren jullie borden, en hart! Wij bieden verschillende formules aan waaruit je kan kiezen uit een ruim aanbod aan pintxos, paella’s, dranken en dessert.
Formule 1: Diner vanaf 40 euro per persoon*
- 2x pintxos
- 1 portie Paella
- 1 dessert
Formule 2: Diner vanaf 45 euro per persoon*
- 3x pintxos
- 1 portie Paella
- 1 dessert
Formule 3: Receptie vanaf 6 euro per persoon*
- Pintxos buffet (Prijs per stuk)
*Alle prijzen zijn excl. vervoerskosten en bedieningskosten. Vervoerskosten bedragen €0,80 per km excl. 21% btw. Bedieningskosten bedragen €30 per uur, per kelner, excl. 21% btw. La Fallera blijft max 3u ter plaatse.
Levergebieden
- Antwerpen
- Limburg
- Vlaams-Brabant
- Oost-Vlaanderen
- West-Vlaanderen
- Brussel
Eigenschappen
- Buffetten
- Food Sharing
- Kok aan huis
- Recepties
- Seated Dinner
- Show Cooking
- Walking Dinner
- Afhaal mogelijkheid
- Styling / Tafeldecoratie
Keuken
- Desserten / Zoet
- Mediterraans
- Streetfood
- Vegetarisch
- Wereldkeuken
- Aziatisch
- BBQ
- Belgisch
- Dranken / Cocktails
- Glutenvrij
- Halal
- Latijns-Amerikaans
- Lunch
- Patisserie / Bruidstaarten
Gelegenheid
- Huwelijk
- Vergadering
- Verjaardagsfeest
- Communie / Lentefeest
- Babyborrel / Doop
- Familiefeest
- Bedrijfsfeest
- Personeelsfeest
- Teambuilding
- Seminarie
- Jubileum
- Productvoorstelling
Media
Ervaringen
Ervaringen voor La Fallera
Sluiten3 redenen om te kiezen voor La Fallera
- Echte Spaanse Paella op grootvaderswijze
- Pintxos, paella’s, dranken en dessert
- Chef Elena Gomez Orueta