Catering in Vlaanderen voor een Vergadering

Meeting new places...

Catering / Traiteur Surplus

Surplus

Heel Vlaanderen

"Ontstaan uit de voorliefde voor gezonde, evenwichtige én lekkere voeding." Eén van de draaiende motoren achter Surplus+ Catering is Jeroen. Als oud leerling van één van de belangrijkste en bekendste Hotelscholen in ons land, Ter Groene Poorte in Brugge, weet hij als geen ander hoe belangrijk gastronomie in ons land is. Hij koos vastberaden voor een opleiding kok en specialiseerde zich in Fijn-keuken. In tegenstelling tot heel wat andere kinderen wist Jeroen van kindsbeen af, “ik ga kok worden”. De passie van de keuken en het koken ontdekte hij bij de buren van zijn grootmoeder, Salons Roskam in Merelbeke. Als kleine jongen liep hij er de keuken plat. Waar hij de geoliede machine aanschouwde, het geluid van gardes in de potten, het pruttelen van soep en het spetteren van vers gebakken vlees. Deze fascinatie heeft hem nooit meer los gelaten. Later tijdens zijn opleiding ging hij er stage lopen om in 2009 zijn eigen catering zaak op te starten. Jeroen hecht veel belang aan de herkomst van zijn producten. Als jongen van 7 ging hij helpen op de boerderij wat verder in de straat. Daar ontwikkelde hij zijn gave om in één oogopslag kwalitatieve en verse ingrediënten te herkennen. Daarom werkt SURPLUS+ Catering enkel met eerlijke en kwaliteitsvolle grondstoffen. Maar zoals het spreekwoord zegt, achter iedere sterke man, staat een sterke vrouw. Liet Els, echtgenote van Jeroen, haar leven als Kapster achter zich om in de cateringzaak te helpen. Met hun 2 kinderen keren ze na jaren terug naar de roots, Merelbeke – Melsen om daar de zaak nog verder uit te bouwen en JOU nòg beter van dienst te kunnen zijn!

Lees meer
Catering / Traiteur Miraeus Cocktails

Miraeus Cocktails

Heel Vlaanderen
vanaf 10 tot 5000 personen

Bent u op zoek naar een origneel apertief? Of wilt u de klassieke toog op uw feest vervangen door een facny cocktailbar? Om het jullie gemakkelijk te maken nemen we eventueel ook de klassieke drankencatering (bier, wijn en frisdranken) voor handen aan democratische prijzen. Onze cocktail catering is aanpasbaar aan al uw wensen. Miraeus voorziet al het benodigde, zowel voor intieme privéfeesten en trouwfeesten als voor bedrijfsrecepties en grootschalige evenementen. Cocktails aan huis of cocktails op de werkvloer: de kwaliteit en productkeuze is voor elk event conform de hoogste standaarden en elke cocktail zal met veel oog voor detail worden geserveerd door gekwalificeerde bartenders. Al onze bar managers genoten een opleiding bij de European Bartender School. De luxueuze cocktailbar wordt ook de eyecatcher op je evenement. Het cocktail-en drankenassortiment kan u zelf selecteren, desgewenst met hulp van onze gekwalificeerde mixologists. Zij volgen de nieuwste trends en producten op de voet en kunnen u steeds adviseren met een ruime kennis ter zake. Uiteraard zijn gepersonaliseerde creaties ook mogelijk. Om de selectie samen te stellen nodigen we jullie graag uit op ons atelier op de Meir in Antwerpen. Naast de cocktails kunnen we ook voorzien in leuk spirit assortiment. Denk hierbij aan enkele exclusieve whisk(e)y’s, cognacs en likeuren. Voor de bar ligt de keuze ook bij jullie. Een rustieke uitstraling of eerder een hippe, strakke bar? Wij beschikken over 25 verschillende bars om uit te kiezen.  Voor onze cocktail catering gaan wij steeds uit van een all-in service. U dient als klant enkel uw wensen te uiten en vervolgens te genieten van onze professionele service, waarbij alles wordt voorzien. Mobiele bar Cocktails Glazen Personeel  Menukaarten Ijs Koeling Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op en zijn steeds bereikbaar voor bijkomende vragen. Cheers!

Lees meer
Catering / Traiteur Uit-munt-end

Uit-munt-end

Heel Vlaanderen

Dagverse, kwaliteitsvolle en pure producten. Eigentijds gebrachte gerechten. Alles huisbereid, van de visfumet tot het bolletje ijs bij het dessert. Wim Janssens, eigenaar van Uitmuntend, komt steeds zelf aan huis en zorgt ervoor dat jij en je gasten niets tekort komen. In zijn aanpak is Wim zeer flexibel. Traiteur Communiefeest, babyborrel, huwelijksfeest, personeelsfeest, receptie of productlancering? Uitmuntend verzorgt feesten en afhaalgerechten voor zowel particulieren als voor bedrijven. Door onze jarenlange ervaring als traiteur is niets ons te gek. Van iedere gelegenheid maken we een culinair hoogtepunt. Van een klassiek koud buffet tot een volledig uitgeserveerd meergangenmenu of een walking dinner. Afhaalgerechten of volledige bediening Aperitiefhapjes, soepen, voorgerechten, hoofdschotels, klassieke bistrogerechten en desserten kunnen worden geleverd met of zonder bediening tot 300 personen. Als je graag eerst wil voorproeven kan je een proefpakket afhalen. Alle gerechten worden netjes verpakt zodat je ze gemakkelijk kan vervoeren en indien nodig terug kan opwarmen. Op jouw verzoek serveren we de gerechten op porseleinen schotels en in mooie glaasjes. Catering met dagverse, pure producten Een feest of evenement organiseren is iets waar je intens naar toe leeft. Van Uitmuntend mag je een uitstekende party catering en een vlekkeloze organisatie verwachten. Onze gerechten zijn verzorgd tot in de puntjes, mooi om te zien, lekker en allemaal huisbereid met dagverse, pure producten. Uitmuntend levert maatwerk en zorgt ervoor dat jouw gasten niets tekort komen. De tevreden glimlach van je gasten is ons mooiste compliment. Uitmuntend. Omdat jij van lekker eten houdt en wij van koken.

Lees meer
Catering / Traiteur Cuisine

Cuisine

Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, Brussel
vanaf 50 tot 1000 personen

Gastronomie op maat van uw event! Op zoek naar een verzorgde catering en topbediening voor uw bedrijfsevent, seminarie, huwelijks- of verjaardagsfeest? Met Cuisine Catering haalt u een enthousiaste, ambitieuze en zeer creatieve dynamiek in huis.  Wat uw wensen en noden ook zijn, het topteam van Bram Gers zorgt voor unieke gerechten die passen binnen ieder concept. Wat dacht u bijvoorbeeld van een luxe picknick of een gastronomisch buffet geïnspireerd op Asian streetfood? Geen vaste menukaart, wij werken voor u een voorstel op maat uit. Cuisine Catering beschikt over een creatief en professioneel team van chefs, maîtres en kelners. Zij verzorgen met plezier de catering van uw privé- of bedrijfsevent en dit van 5 tot 800 personen. De perfecte combinatie van een vlotte en vriendelijke bediening én smakelijke en verfijnde gerechten met dagverse streekproducten afkomstig van topleveranciers! 5 redenen om met Cuisine Catering in zee te gaan 1. Maatwerk is onze kracht Elk(e) bedrijf of organisatie is anders, heeft andere prioriteiten. En ‘anders’ vraagt om een unieke aanpak. Geen twee events zijn bij ons hetzelfde. Wij denken samen met u mee, waken over uw vooropgestelde doelstellingen en zorgen voor een totaalconcept dat klopt tot in de kleinste details. 2. Events tot 800 personen Van een walking dinner, diner aan tafel met dansfeest, live cooking en een avondje streetfood tot een receptie op gastronomisch niveau met topbediening- en beleving van ontvangst tot dessert… bij ons is iedere formule mogelijk én dat zowel voor 50, 200 als 800 personen, op eender welke locatie. 3. Honger naar uitdagingen Cuisine Catering bestaat uit een dynamisch, creatief en gemotiveerd team dat op iedere locatie een vlotte service nastreeft. Voor ons is ieder event, groot of klein, een uitdaging. En laat dat laatste nu net iets zijn waar wij van houden en de nodige energie van krijgen om uw event naar een hoger niveau te tillen. Uw feest doen slagen geeft ons een kick. 4. De juiste leveranciers en partners Wij hechten veel belang aan goede relaties met onze leveranciers en partners. Zo kunnen we met zekerheid een breed gamma van topproducten, decoratie, technische hoogstandjes en internationale knowhow aanbieden. Doordat wij beschikken over bevriende partnerlocaties in België en Nederland kunnen wij u ook helpen in uw zoektocht naar een geschikte locatie voor uw event. 5. Hoger gamma Cuisine Catering richt zich als traiteur/cateraar tot een hoger gamma. Exclusieve events met topgastronomie zijn onze specialiteit. Pijlers als kwaliteit, duurzaamheid en verantwoord ondernemen staan bij ons voorop.

Lees meer
Catering / Traiteur Ten Dauwe Catering

Ten Dauwe Catering

Heel Vlaanderen
vanaf 15 tot 3000 personen

Catering is een vak apart. Familiebedrijf Catering Ten Dauwe heeft 25 jaar ervaring in deze discipline en weet perfect hoe elk evenement tot een goed einde moet worden gebracht waar uw gasten ongetwijfeld nog lang over zullen napraten.  Onze visie over het begrip 'catering' is tijdloos en volgen de ontwikkelingen op de voet, maar de toegevoegde waarden blijven ontegensprekelijk het 'vermaak', de 'sfeer' en de onuitputtelijke 'creativiteit' waarmee wij u kunnen ontvangen. Onze party- en cateringniche is een afgebakend verlengstuk van ons 'métier' als chef-kok. Gastronomische omkadering door Meesterkok Peter De Groote De gastronomische omkadering, door Meesterkok Peter De Groote aan het fornuis samen met zijn dochter Stefanie, is uitgewerkt tot een klassieke keuken met enkel en alleen verse top producten, geserveerd in een modern jasje. Alles is huisbereid van hapje tot dessert. Wij bieden u een ruime keuze uit originele en vooral hoogstaande culinaire gerechten en hapjes. Met onze ruime ervaring en know-how helpen wij u graag bij alle aspecten van uw evenement. Elk feest is totaal anders: het verloop, de timing, de details... We overleggen alles altijd tot in het kleinste detail met de klant om tot de juiste formule en prijs te komen. Alles kan, niets moet. Er zijn diverse (all-in) formules beschikbaar, die uiteraard ook op maat en volgens uw wensen kunnen worden aangepast. Prikkel al uw zinnen Onze diensten zijn zeer ruim vanaf 15 tot 3000+ personen.  Ook mogelijkheid tot evenementen in eigen prachtige feestzaal Ten Dauwe te Aalter. Complete all-in-service Wij bieden een complete all-in-service en totaalconcept aan van organisatie en catering. Al onze prijzen zijn all-in: borden, bestek, glazen, afwas en volledige organisatie zijn in de prijs inbegrepen (niet inbegrepen zijn vervoerskosten, huur van zalen, tenten, extra decoratie,...). Kortom, wij zijn de ideale partner als eventlocatie, cateraar en organisator van uw event. Wij bezorgen u graag en vrijblijvend een offerte.

Lees meer
Laad meer resultaten

Vergaderen hoeft niet altijd in duffe kantoren of stoffige vergaderruimtes. Integendeel: een inspirerende omgeving kan voor betere resultaten zorgen! Voor vergaderzalen die indruk maken ben je bij Salino.nl aan het juiste adres.

Bij het organiseren van de ultieme meeting komt veel kijken. Vooral de ruimte is cruciaal: deze moet voorzien zijn van alle moderne snufjes of net de gepaste ouderwetse charme uitstralen. Het belangrijkste: de zaal, het eten en de ervaring moet afgestemd zijn op de gasten.

Uit ons mooie aanbod van professionals op Salino.nl vind je er vast één op maat van jouw bedrijf.

Neem ons aanbod rustig door en boek zo de perfecte vergaderruimte en cateraar.

Volg ons op Instagram