Feestzalen in Deinze (Oost-vlaanderen)

Locaties Het Leeuwenhuis

Het Leeuwenhuis

Vrouwenstraat 10, Aarsele (West-Vlaanderen)
vanaf 4 tot 40 personen

Op zoek naar een authentieke, inspirerende en vooral rustgevende locatie voor jouw event? Dan is het Leeuwenhuis absoluut wat je zoekt. Het Leeuwenhuis is oorspronkelijk een 18de-eeuwse classicistische herenwoning. In het begin van de 20ste eeuw uitgebreid met een verbouwing in neorococo. Het unieke pand is gelegen in de dorpskern van Aarsele (Tielt) op de grens met Oost-Vlaanderen. We merken dat mensen meer en meer op zoek gaan naar gezellige en authentieke locaties om hun events te organiseren. Ze stappen af van traditionele en formele settings zoals hotels en seminarieruimtes. In een privéwoning krijgt een event meteen een andere sfeer. Mensen voelen zich er welkom en ontspannen en ze geven de organisator een positief en creatief imago. Een vergadering, brainstormsessie, teambuilding, training, seminarie, productlancering, conferentie, foto opname voor jouw nieuwe website of andere business doeleinden? Afhankelijk van het concept kunnen we jou een keuze aanbieden uit verschillende ruimtes en kan het pand ook in zijn geheel gehuurd worden, inclusief de tuin (3800m²) met zwembad. We maken zowel kleine vergaderingen vanaf 4 personen als events tot 40 personen mogelijk. De locatie is vrij van cateraar.  Wij hebben standaard voor 30 personen lange tafels en stoelen ter beschikking. Er zijn tevens 5 receptietafels met zwarte stretchhoezen aanwezig.    Extra faciliteiten 2 x 55 inch schermen voor presentatie (waar je gemakkelijk jouw eigen laptop kan op aansluiten) + pointer 2 headsets Flipchart Hi-Fi installatie High Speed Internet + gratis Wifi   Vraag gerust een vrijblijvende offerte of bijkomende informatie aan!

Lees meer
Locaties Blanc Fixe

Blanc Fixe

Drongenstationstraat 2B, Drongen (Oost-Vlaanderen)
tot 200 personen

"Life should not only be lived, it should be celebrated." Bij Blanc Fixe willen we jou het feest bezorgen waar je altijd al van droomde. Je kan je eigen event ontwerpen of je laten bijstaan door onze professionele leveranciers voor een totaalaanpak. De zaal is volledig bemeubeld en kan naar eigen smaak aangekleed worden met bloemen, versiering,… Je kiest zelf in hoeverre je betrokken wil zijn bij de aankleding van jouw evenement. De Blanc Fixe feestzaal is een authentieke loftruimte, gelegen aan de binnenkoer van de fabriek, bestaande uit een ruime beneden en bovenverdieping. Deze zaal is geschikt voor tal van privé- en bedrijfsevenementen zoals huwelijksfeesten, productvoorstellingen, babyborrels, walking dinners, cocktail party’s, …  Wij aanvaarden feesten tot 200 personen staand. Er kunnen tot 130 personen samen tafelen op de bovenverdieping. Elk event wordt verzorgd in samenwerking met onze gerenommeerde vaste cateraars die instaan voor uw culinaire belevenis. Zij garanderen de beste kwaliteit van klassieke Franse keuken tot hedendaagse fusion. Onze sommeliers voorzien hierbij steeds aangepaste dranken. Achter het poortje op de binnenkoer ligt onze geheime tuin verscholen. Denk hierbij aan een boomgaard met schapen en een pad dat u verder de tuin binnenleidt naar een open plek tussen de honderdjarige dennenbomen. Bij mooi weer vieren we hier ceremonies en beleven we verkoelende recepties aan de buitenbar onder het luifel. De binnenkoer aan de zaal wordt bij mooi weer omgetoverd tot een gezellige buitenruimte, waar u uw gasten met een glaasje kan verwelkomen. ‘s Avonds gaan de gloeilampen aan en kan er gezellig gebabbeld worden in de oude garages. Stuur Blanc Fixe een vrijblijvende offerte aanvraag als je even gecharmeerd bent als wij door deze prahtige locatie!

Lees meer
Laad meer resultaten

Wie ooit al eens een evenement organiseerde, weet dat elk plan begint met de ideale feestzaal. Salino.be maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie feestlocaties in Deinze (Oost-vlaanderen) volgens uw eigen zoekcriteria. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen u verwacht, of u catering nodig heeft en of er al dan niet parkeergelegenheid voorzien moet zijn... Vink gewoon even aan wat voor uw volgende evenement belangrijk is, en bekijk snel hieronder onze aanbevolen locaties!

Volg ons op Instagram