Feestzalen in Hoogstraten (Antwerpen)

Locaties Van der Valk Hotel Dennenhof

Van der Valk Hotel Dennenhof

Bredabaan 940, Brasschaat (Antwerpen)
vanaf 10 tot 290 personen
Locaties 's Graevenhof

's Graevenhof

Turnhoutsebaan 439-445, Schilde (Antwerpen)
vanaf 20 tot 600 personen

De uitstraling van jouw event is erg belangrijk voor je... ook voor ons.  's Graevenhof heeft intieme, maar ook bruisende en authentieke feestzalen geschikt voor élk feest of event. In een wip creëert ons team de juiste sfeer voor jouw evenement en staan we klaar om je met open armen te ontvangen. Een bedrijfsfeest of toch liever iets kleins? We staan te popelen om samen met jou een prachtig moment uit te tekenen. Voor al jouw feesten en bedrijfsmeetings van 20 tot 600 personen kan je terecht even buiten het centrum van Schilde (regio Antwerpen), in het ‘s Graevenhof. Je auto kan je op onze grote parkeerplaats van 200 plaatsen zeker kwijt. Zaal Commanderie - “Feesten & meetings van 40 tot 130 personen” In deze doorleefde intieme sfeer met houten parketvloeren, rijkelijke stofferingen, sfeerverlichting & authentieke riante bar zal elke gast zich onmiddellijk thuis voelen. Of het nu gaat om een plechtige viering, een business meeting of om een familiebijeenkomst. The Ballroom - “Feesten & meetings van 130 tot 600 personen” Dankzij haar akoestiek waan je jezelf meteen in een lang vervlogen tijd. Onze zaal Résidence doet de term balzaal alle eer aan. Van huwelijken tot seminaries, eender welk feest je wilt laten plaatsvinden, in onze Ballroom swing je als nooit tevoren. The Lounge - “Feesten & meetings van 10 tot 30 personen” Dineren of vergaderen en petit comité? Het warme en gezellige kader van onze lounge zal je volledig omarmen. Dankzij de gemoedelijk sfeer en perfecte comfort, voorzien we de basis om van elke bijeenkomst een succes te maken. Volledig uitgerust met automatisch projectiescherm, beamer, televisie en Wi-Fi. Door de flexibiliteit van onze drie zalen zijn deze uitermate geschikt als ontmoetingsruimte en als zaal in theateropstelling. Flexibel en economisch. Onze zalen beschikken eveneens over een mooie tuin of terras waarvan onze gasten graag gebruik maken bij mooi weer. Je kan bij ons rekenen op de company butler, James! Een unieke formule die je het leven een heel stuk eenvoudiger maakt! Receptie met hapjes, lopend buffet, zittend diner, showcooking, iets zots? Locatie: ’s Graevenhof, bij jou op kantoor, magazijn, (spiegel)tent, museum, schip, Scheldekaaien, Justitiepaleis, you name it! Uitnodigingen ontwerpen, drukken, verzenden, opvolgen Vergunningen in orde brengen Parking en parkeerwachter Vestiaire en personeel Nooduitgangen checken Naamkaartjes gasten Stemmig aankleden locatie (binnen en buiten): bloemen, kaarsen, vlaggen, buitenverlichting, ... Professioneel podium + technische installatie (licht, geluid, video, beamer) + technieker Podiumact: stand-up, goochelaar, theaterstukje, operaatje Muzikale omlijsting: dj, pianist, liveorkest, jazzband, soulzangeres, ... Film- en geluidsopnames Verrassingsact: vuurwerk, helikopteruitstapje

Lees meer
Locaties Flinckheuvel

Flinckheuvel

Sint Jobsteenweg 25, 's gravenwezel (Antwerpen)
vanaf 10 tot 500 personen

Flinckheuvel is een exclusief adres voor al uw recepties, feesten en banketten. De zalen zijn prachtig gedecoreerd met zilver, kristal en antiek. U wordt hier in een dromerige en sfeervolle omgeving culinair verwend met grote creativiteit.  Deze oude en majestueuze hoeve is een onderdeel van het historische kasteel van ’s Gravenwezel. Wanneer het weer het toelaat, kan u uw huwelijk, feest of banket laten plaatsvinden in onze sprookjesachtige tuin.  In deze romantische omgeving wordt elk feest een prachtige belevenis. Onze salons zijn voorzien van alle comfort om elke feest een exclusief karakter te geven. Culinaire hapjes en de heerlijkste drankjes worden hier stijlvol geserveerd. In de koude seizoenen en als het weer niet mee wilt werken, worden de recepties in de fabelachtige orangerie gehouden. Huwelijksfeesten markeren één van de belangrijkste dagen in het leven van twee geliefden. Het is het feest bij uitstek waarop alles werkelijk perfect moet zijn. Daarom is niets teveel gevraagd bij Flinckheuvel om u het huwelijksfeest van uw dromen te bezorgen. Bedrijfsevenementen van het hoogste niveau U zult versteld staan van onze nauwgezette aanpak en onze afwerking tot in het kleinste detail. Voor een vergadering, seminarie, lezing of productpresentatie beschikken wij over alle hedendaagse faciliteiten. Zo beschikt Flinckheuvel over een keuze aan grote en kleine zalen zodat u zowel een grote groep genodigden als een klein aantal gasten in de allerbeste omstandigheden kunt ontvangen. Ook voor gelegenheden waar de sfeer meer ontstpannen mag zijn, bent u bij Flinckheuvel aan het juiste adres. Verwen uw personeelsleden met een gastronomie van het hoogste niveau, een adembenemed decor en een vlekkeloze service. 

Lees meer
Locaties Kasteel van Brasschaat

Kasteel van Brasschaat

Gemeentepark 5, Brasschaat (Antwerpen)
vanaf 2 tot 600 personen

Uniek, een andere term zou deze locatie te kort doen. Een prachtig, historisch kasteel gecombineerd met het uitzicht op 160 hectare park en uitgerust en ingericht volgens de hedendaagse verwachtingen. Zou u een ander woord dan uniek gebruiken? Het Kasteel van Brasschaet omvat dit alles en dit slechts op 5 minuten van de autostrade Antwerpen-Breda. Privéfeesten: U kan rekenen op stijlvolle ruimtes met natuurlijk daglicht die makkelijk aanpasbaar zijn, volledig afgestemd op uw wensen en noden. Meer nog, met een grondige opfrisbeurt in 2014 werden deze zalen nog een trapje hoger getild qua beleving en comfort.  Al vele jaren staat de fenomenale setting van het Kasteel van Brasschaet synoniem voor sprookjeshuwelijken. De grandeur, het uitzicht, de ontelbare mogelijkheden van het park en de uitstekende keuken zijn slechts enkele troeven die de vele gasten al hebben mogen aanschouwen en smaken. En bij het Kasteel van Brasschaet staat u er niet alleen voor. Kan u bij de voorbereiding van deze dag wat hulp gebruiken of hebt u op de grote dag zelf nood aan ondersteuning? Door ons netwerk aan partners waarbij u mag denken aan fotografen, wedding planners en nog veel meer kan u zorgeloos genieten omdat u weet dat de organisatie in goede handen is. Bedrijfsevents: Een uitstekende bereikbaarheid net buiten Antwerpen, meer dan voldoende parking en modern uitgeruste vergaderfaciliteiten. Dit zijn slechts enkele troeven die het Kasteel van Brasschaet te bieden heeft.  Het Kasteel biedt u een brede waaier van formules aan voor uw feest of seminarie, gaande van een ontbijtbuffet, broodjeslunch tot een uitgebreid diner met aangepaste kasteelwijnen om de sfeer er helemaal in te brengen.  Om het ons zakelijk publiek zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we tal van arrangementen samengesteld die zelfs de meest veeleisende professional de nodige opties aanreikt.

Lees meer
Locaties Alta Ripa II

Alta Ripa II

Engelstraat 6, Oud-turnhout (Antwerpen)
vanaf 20 tot 1000 personen

Wie ooit al eens een evenement organiseerde, weet dat elk plan begint met de ideale feestzaal. Salino.be maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie feestlocaties in Hoogstraten (Antwerpen) volgens uw eigen zoekcriteria. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen u verwacht, of u catering nodig heeft en of er al dan niet parkeergelegenheid voorzien moet zijn... Vink gewoon even aan wat voor uw volgende evenement belangrijk is, en bekijk snel hieronder onze aanbevolen locaties!

Volg ons op Instagram