Feestzalen in Limburg

Locaties Hostellerie La Butte aux Bois

Hostellerie La Butte aux Bois

Paalsteenlaan 90, Lanaken (Limburg)
vanaf 1 tot 900 personen

Hostellerie La Butte aux Bois is een uitzonderlijk mooi manoir gelegen in het bosrijke groen.  Dit luxe Relais & Châteaux - viersterrenhotel gaat tot het uiterste om haar gasten op niveau te verwennen. De rustgevende natuur vindt u overal rondom dit gastvrije huis. De majesteitelijke tuin met laantjes, vijvers en idyllische plekjes bezorgen u de sfeer van vroeger. De ruime terrassen brengen u aangename ontspanning.  Privéfeesten: Geniet van uw huwelijk, receptie, ontvangst, bruiloft, feest of diner tegen de achtergrond van het omringende park en het aangrenzende Nationaal Park Hoge Kempen.Stijl, charme, liefelijkheid, betovering, sfeer, exquise, klassiek, hedendaags, trendy….  De prachtig gedecoreerde zalen met allure hebben die fijne kasteelintimiteit waar u uw gasten in wilt ontvangen. De historisch romantische sfeer van de verschillende zalen vindt u ook op de ruime terrassen en bordessen voor uw feestelijke receptie. Dit manoir biedt de mogelijkheid grote en kleine feesten te geven maar ook intieme banketten of party’s. Door de slimme techniek kunnen we in een handomdraai juist die capaciteit creëren die u nodig heeft.  Wij beschikken tevens over een prachtige bruidssuite en er is een mogelijkheid tot kerkelijk huwelijk. Daarnaast bieden wij aanlokkelijke tarieven om te overnachten voor de feestvip’s en de naaste familieleden. Het inpandige wellness-center Aquamarijn kan assistentie verlenen bij bruids-maquillage.  Alle feesten worden tot in de kleinste details georganiseerd. Wij bespreken uitvoerig al uw persoonlijke wensen met uw vaste contactpersoon. Bedrijfsevents: Door zijn topligging, midden in de Euregio, is La Butte aux Bois dé ideale ontmoetingsplaats om zakelijk resultaten te boeken of zakelijk succes te vieren.  Gelegen in een groene omgeving, in de tuin van Maastricht, geeft dit het overleggen en samenzijn een ontspannen karakter. Elke zakelijke bijeenkomst wordt hier een aangenaam & resultaatrijk samenzijn. 

Lees meer
Locaties Botel Ophoven

Botel Ophoven

Maasdijk 1 bus 5, Kinrooi (Limburg)
tot 120 personen

Overnachten, feesten, vergaderen en/of teambuilden op een omgebouwd vrachtschip met vaste ligplaats op Maasplas De Spaanjerd in Belgisch Limburg. Met meerdere zalen, besloten privé-vergaderruimte, keuken op grootmoeders wijze, diverse watersportfaciliteiten en 12 dubbele gastenhutten uitermate geschikt voor meerdaagse activiteiten. Ervaar en geniet van de rust van het water op één van de mooiste watersportlocaties van Nederland en België. Bovendien was Botel Ophoven winnaar van de Toerisme Vlaanderen Award voor Meest Maatschappelijk Verantwoord Toeristisch Ondernemer in 2014 en kreeg Botel Ophoven intussen drie Green Keys.  Privéfeesten:  Voor (nieuwjaars)recepties, vrijgezellenfeesten, dansfeesten, kinderfeesten, huwelijksfeesten, communiefeesten, etc. is Botel Ophoven de ideale plek.  We hebben de beschikking over 2 zalen en prachtige terrassen met uniek uitzicht over de Maasplas. Uiteraard kunt u uw gasten ook laten slapen in een van de 12gastenhutten. Catering is volledig in eigen hand en wordt vanuit onze kombuis geserveerd. Maar ook externe cateraars zijn welkom. Bedrijfsevents:  Botel Ophoven is inmiddels uitgegroeid tot een heuse all-in event locatie met zeer diverse mogelijkheden. Meetings, events, recepties, incentives ... Ervaar het unieke karakter van vergaderen op het water. Botel Ophoven biedt naast een onvergetelijk uitzicht, absolute rust, diverse audiovisuele middelen, volledig geaklimatiseerde zalen en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Lees meer
Locaties Versuz

Versuz

Gouverneur Verwilghensingel 70, Hasselt (Limburg)
vanaf 100 tot 2000 personen
Laad meer resultaten

Wie ooit al eens een evenement organiseerde, weet dat elk plan begint met de ideale feestzaal. Salino.be maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie feestlocaties in Limburg volgens uw eigen zoekcriteria. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen u verwacht, of u catering nodig heeft en of er al dan niet parkeergelegenheid voorzien moet zijn... Vink gewoon even aan wat voor uw volgende evenement belangrijk is, en bekijk snel hieronder onze aanbevolen locaties!