Feestzalen in Sint-pieters-kapelle (Vlaams-brabant)

Locaties Rentterheyde

Rentterheyde

Kesterweg 35, Gooik (Vlaams-Brabant)

Rentterheyde: Ruimte en comfort in een stijlvol kader. Via Rentterheyde verhuren we bij UniTH de zalen en keukens van de voormalige "feestzaal Terheyde". Je kiest vrij je traiteur, cateraar, eventbureau en/of deejay. Wij kunnen je hier uiteraard in adviseren. 340m² aan comfortabele zalen, meer dan 300m² terrassen, 5.000 m² tuinen en parkeergelegenheid voor 120 wagens. Moduleerbare zalen, smart- TV's en climate control, wij bieden jou ruimte en comfort in een rustige omgeving. Slechts 15 minuutjes van Brussel West, Halle, Ninove en Ternat, 20 minuten van Aalst en 35 minuten van Gent. Vanaf €600 per dag kan je reeds een zaal huren bij ons. Een toplocatie voor al jouw feesten. In de loop van de jaren heeft de "Feestzaal Terheyde" meer dan 250.000 gasten mogen verwelkomen. Wij hebben zeer recent de zalen een warme "look and feel" gegeven. Mensen hebben tal van redenen om te feesten: huwelijken, verjaardagen, communies en lentefeesten, pensioenvieringen enz.. Indien je op zoek bent naar een droomlocatie, breng dan zeker eens een bezoekje aan onze zalen. De ideale "meet and exchange" locatie  voor bedrijven. Bedrijven hebben behoefte aan ruimte en comfort om hun gasten, klanten of werknemers in een exclusief kader te ontvangen. Wij kunnen dit zowel binnen, als buiten bieden. Bovendien verlies je niemand uit het oog, gezien alles zich op hetzelfde niveau afspeelt.  Boek onze locatie voor: Bedrijfsfeesten Bedrijfspresentaties Meetings Product presentaties Opleidingen Teambuildingactiviteiten

Lees meer
Locaties Kasteel van Leeuwergem

Kasteel van Leeuwergem

Kasteeldreef 1, Zottegem (Oost-Vlaanderen)
vanaf 10 tot 500 personen

Leeuwergem heeft al een rijke geschiedenis achter zich. Vandaag kunnen we ons dan ook beschouwen als een "nationaal erfgoed". Het werd geclassificeerd als Historische Residentie in 1973. Het behoud van de gebouwen en de gronden vereisen constant onderhoud en eindeloze restauraties. Daarom willen we het domein het nodige leven inblazen en zo ons erfgoed beschermen. Dit charmant Frans kasteel uit de XVIIIde eeuw in een groene omgeving met buitengewoon kader. Een ideale omgeving om zowel privé evenementen als bedrijven te ontvangen. Bedrijven Denk aan het kasteel van Leeuwergem voor vergaderingen, opleidingen of om bijeenkomsten te organiseren. Het kasteel leent zich uiteraard ook voor VIP diners waar je jouw beste cliënteel kunt ontvangen in een prestigieus kader. Voor een receptie bieden onze vaste traiteurs de beste service, van een dagdagelijkse maaltijd tot een hoogstaand culinair niveau. Privé Het kasteel leent zich prachtig voor een privé evenement. Profiteer om de sfeer op te snuiven van de Orangerie. Organiseer een receptie in het kasteel en ga daarna naar de orangerie voor het diner en feest. Een trouw, een receptie of een diner laat jouw gasten kennis maken met het kasteelleven. Wij zijn niet gebonden aan een vaste traiteur. Je kan dus kiezen welke traiteur je wenst of één kiezen uit onze lijst. Indien je het wenst, kunnen wij een aangepast offerte voor een all-in trouwfeest aanbieden (catering, tafels, stoelen, ligt & geluid, bloemen décoratie, cérémonie wagen ...). Geef ons jouw vragen, wensen en voorzien budget door en wij werken graag in overleg met jou een voorstel op maat uit. 

Lees meer

Wie ooit al eens een evenement organiseerde, weet dat elk plan begint met de ideale feestzaal. Salino.be maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie feestlocaties in Sint-pieters-kapelle (Vlaams-brabant) volgens uw eigen zoekcriteria. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen u verwacht, of u catering nodig heeft en of er al dan niet parkeergelegenheid voorzien moet zijn... Vink gewoon even aan wat voor uw volgende evenement belangrijk is, en bekijk snel hieronder onze aanbevolen locaties!

Volg ons op Instagram