Foodtrucks in Vlaanderen voor een Teambuilding

Bouw je team op een sterke fundering.

Foodtrucks Pasta & Basta

Pasta & Basta

Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen

""A pasta a day keeps the doctor away""

Foodtrucks Kaldi Mobiel

Kaldi Mobiel

Heel Vlaanderen

Kaldi Mobiel Bergen op Zoom, voor een exclusieve koffiebeleving De lancering van een nieuw product, een jubileum of een relatiebijeenkomst. Bijzondere momenten gaan vaak gepaard met een heerlijk kopje koffie. Ger Haverkamp, barista van Kaldi Mobiel Bergen op Zoom, zorgt tijdens jouw zakelijk evenement voor een exclusieve koffiebeleving die jij en jouw relaties nog lang bijblijft! Mobiele koffiebar Ger bereidt de heerlijkste koffies vanaf een Piaggio omgebouwd tot mobiele koffiebar. En dat is al een belevenis op zich! Neem daarbij de geur van verse koffie en u bent verzekerd van een enthousiast publiek. Het assortiment is groot. Cappuccino, latte macchiato, espresso, koffie zwart, thee en noem maar op. Bijna alles is mogelijk. En wil je een exclusieve koffie helemaal afgestemd op jouw evenement, bv. in combinatie met een heerlijk likeurtje of aperitiefje, dan kan dat ook. Trendy loungebar Kaldi Mobiel Bergen op Zoom bereidt ook koffie vanaf een trendy loungebar. Deze loungebar kan door middel van een ingebouwd LCD scherm worden voorzien van jouw huisstijl zoals een logo, presentatie of bedrijfsfilm. Door het kleine formaat is deze loungebar ook geschikt voor minder grote evenementen en locaties. Eikenhout met zwart staal barEen bar van steigerhout is ook leuk , maar die hadden we al in ons assortiment. In onze ogen is er niets zo stijlvol als een meubel gemaakt van robuust eikenhout in combinatie met zwart staal. Eikenhout staat bekend om haar duurzaamheid . Deze industriële bar “straalt dan ook gelijk kwaliteit en warmte uit “ .  Deze bar kan voorzien worden van eigen logo of tekst d.m.v. een foamboard .  Afmetingen van deze bar zijn 190 cm lang en 80 cm breed.  De hoogte van het frame met verlichting kan variabel worden ingesteld  Rainforest Alliance Met Kaldi Mobiel Bergen op Zoom drink je ook een eerlijk kopje koffie. Kaldi is gecertificeerd partner van Rainforest Alliance, een internationale onafhankelijke organisatie die wereldwijd werkt aan de bescherming van het tropisch regenwoud, biodiversiteit en andere ecosystemen. De Rainforest Alliance standaard stelt eisen aan de arbeidsomstandigheden, milieu en natuurbehoud. Kaldi zakelijk Kaldi Mobiel Bergen op Zoom zorgt ook op de werkvloer voor heerlijke koffie en thee, inclusief koffiemachines en servies. Meer weten over een exclusieve koffiebeleving voor jouw evenement of organisatie? Stuur ons dan gerust een offerteaanvraag.

tot 650 personen
Foodtrucks Foodz by Els

Foodz by Els

Heel Vlaanderen

"Foodz by Els staat voor passie voor eten, genieten en gezelligheid."

Foodtrucks Cuisette

Cuisette

Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen

"Een mengeling van comfortfood, verse en kwalitatieve producten, stiptheid en fun"

Laad meer resultaten

Je bedrijf is per definitie complex en dynamisch. Collega’s komen, vrienden gaan. Van deze steeds wisselende samenstellingen hechte teams maken is niet vanzelfsprekend. Een teambuilding organiseer je dus best vanaf de bodem.

Die bodem vind je op Salino.be. Op deze website bundelen we een groot aantal unieke locaties om een geslaagde teambuilding af te werken. Bovendien staan er heel wat professionals klaar om je teambuilding mee op te zetten en af te werken. Zo staat je team nog sterker dan voorheen, en zijn de collega’s verfrist en geïnspireerd om weer aan de dagtaak te beginnen.

Neem ons aanbod rustig door en plan een teambuilding met blijvend effect!

Volg ons op Instagram