Fotografen & Video in Vlaanderen voor een Huwelijk

Proficiat met jullie verloving!

Fotografen & Video Fotofox

Fotofox

Heel Vlaanderen
vanaf 300 tot 500 euro
Fotografen & Video Upshot Photography

Upshot Photography

Heel Vlaanderen
vanaf 1695 euro

"Met hart en ziel, door onze familie gerund." De belangrijkste gebeurtenissen in je leven lezen als een verhaal. Het zijn momenten die er voor zorgen dat je met veel gelukzaligheid naar het leven kijkt, die je doen lachen of een  traantje wegpinken, maar die bovenal nooit vergeten worden. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. En we zijn benieuwd naar dat van jullie. Want elk verhaal verdient het om gekoesterd te worden als een prachtige herinnering. Eéntje onder de vorm van een unieke fotoreportage vol vreugde en emotie. Upshot Photography is een creatieve familiezaak dat deze prachtige momenten voor jullie vastleggen zodat ze voor altijd kunnen naverteld worden. Het is onze doelstelling om jullie huwelijk te vereeuwigen in een reeks adembenemende foto’s. Met jullie liefde voor elkaar als centrale thema. Daarom zijn we ook altijd aanwezig met twee fotografen. We vullen elkaar zo niet alleen mooi aan, maar we kunnen ook vanuit het standpunt van twee verschillende families werken. Het laat ons bovendien ook toe om het poseren over de gehele dag tot een absoluut minimum te beperken. Het resultaat zijn spontane foto’s, waarop jullie helemaal jezelf zijn, gepresenteerd in een pure fine-art foto-reportage. We kunnen onze aanpak daarom zelf omschrijven als ontspannen en bovendien met oog voor de details en emoties van de dag. Maar elk huwelijk is anders. En we zijn enorm benieuwd naar hoe jullie het aanpassen. Jullie zijn uniek en jullie trouwdag is ook voor ons elke keer weer een speciale beleving. Daarom zijn geen twee reportages dezelfde bij ons. We zijn er dan ook ontzettend trots op dat we over de voorbije jaren zoveel verschillend koppels hebben kunnen gelukkig maken. Zij zijn geen klanten meer voor ons, maar echte Upshot ambassadeurs. Het allermooiste compliment voor ons.

Lees meer
Fotografen & Video Seppe Kuppens

Seppe Kuppens

Heel Vlaanderen
vanaf 950 euro

Waarom Seppe Kuppens als jouw huwelijksfotograaf? Je bent op zoek naar niet zomaar een huwelijksfotograaf (of trouwfotograaf), maar eentje met een oog voor detail, sfeer en een goede dosis spontaniteit. Het gaat tenslotte over een onvergetelijke dag waar jullie ruim een jaar mee bezig zijn! Zo’n dag verdient het om prachtig in beeld gebracht te worden. Allereerst gaan we een vrijblijvend gesprek houden. Elk koppel is anders, en zo ook elke locatie, trouwceremonie en feest. Tijdens dit gesprek leer ik jullie beter kennen en jullie mij. Zo kunnen we elkaars verwachtingen overlopen, bespreken we ook jullie trouwdag en het verloop van deze dag.  Ook geef ik een overzicht van mijn werkmethode en mogelijkheden.  Op de grote dag kom ik aan op het afgesproken uur. Vanaf dat moment houd ik mezelf voornamelijk op de achtergrond zodat jullie van jullie trouwdag kunnen genieten zonder zorgen. Met twee professionele camera’s maak ik per huwelijk ongeveer 3000 foto’s, waaruit alleen maar de allerbeste overblijven. Veel van deze foto’s zijn dubbels, gemaakt zodat geen enkel moment gemist kan worden. De ongeveer 400 tot 500 resterende beelden zijn de absolute toppers van de selectie. De dag na de huwelijksdag krijgen jullie 3 geweldig leuke beelden toegestuurd als preview. Afhangende van de drukte kan het 1 tot 2 maanden duren voor de rest van de beelden geleverd worden. Vergeet niet dat elk beeld apart bekeken en bewerkt moet worden. Eens dit proces klaar is, krijgen jullie de foto’s in hoge en lage resolutie op een USB stick, samen met een stoefboekje (klein album met de beste foto’s). Wat kost het om samen te werken met een trouwfotograaf? En wat krijg je er allemaal voor? Hieronder kan je vinden wat elk trouwpakket bevat. Een huwelijkspakket start vanaf 950 euro en kan aangepast worden naar jullie noden en tijdsduur. Wil je achteraf een huwelijksalbum? Daar kan ik je ook bij helpen! Wat bevat elk pakket? fotografie voor de afgesproken tijdsduur beelden in hoge en lage resolutie Stoefboekje  Bewerking digitale beelden USB-stick met digitale bestanden Vervoersonkosten BTW Contacteer Seppe voor verdere vragen of info!

Lees meer
Laad meer resultaten

Die ring aan je vinger, tientallen felicitaties en vlinders in je buik… Verloofd zijn geeft een geweldig gevoel, toch? Om de komende maanden voor je huwelijk stressvrij te beleven heb je in Salino.nl de perfecte partner gevonden. Bij Salino kom je in contact met de meest magische feestzalen en geweldige professionals die jullie huwelijk onvergetelijk zullen maken. Intiem of uitbundig, de keuze is aan jullie!

Ontdek op Salino de perfecte partner in jouw buurt. Een geschikte locatie, cateraar of fotograaf gevonden? Ook voor de rest van de organisatie van je huwelijksfeest is Salino de perfecte partner!

Neem ons aanbod rustig door en plan je huwelijk helemaal stressvrij.

Volg ons op Instagram