Locaties in Neder-over-heembeek (Brussel)

Locaties Holiday Inn Brussels Airport

Holiday Inn Brussels Airport

Holidaystraat 7, Diegem (Vlaams-Brabant)
vanaf 2 tot 500 personen

Perfecte locatie voor al uw feesten, events of meetings! Met 16 polyvalente zalen is ons hotel de geknipte locatie voor al je feesten, events of meetings. We maken van elk event een op-en-top SKOJ gebeuren! SKOJ BEACH - exclusieve event locatie in onze tuin van 30 April tot 30 September 2018! Onze enorme tuin transformeren we tot een groot strand met palmbomen, beach bar, strandstoelen, bistro tafeltjes, volleybal veld, picnic tafels, wijnvaten als cocktail tafels, gezellige gekleurde lichtjes,... De perfecte locatie voor het organiseren van uw bedrijfsfeest, familiefeest of after work drink. Verschillende formulles zijn mogelijk. Van tapas buffet tot live coocking BBQ. Wij werken echter naar iedereen zijn budget! Wees snel, reeds verschillende data VOLZET! Wat je nog meer moet weten over Holiday Inn Brussels Aiport - SKOJ 310 Surprising kamers! Health & Leisure club met binnenzwembad, jacuzzi, sauna & hammam. We hebben 16 polyvalente zalen van 2 tot 500 personen. En alles daartussen, uiteraard! Geef toe: je hebt al te veel tijd doorgebracht in duffe meeting rooms. Wij ook en daarom hebben we het anders aangepakt! Elke ruimte is ingericht volgens een creatief thema. Zo zorgen we voor een inspirerende omgeving zodat jij nadien naar buiten wandelt met de beoogde resultaten op zak! We houden van Batman maar van zijn donkere schuilplaats zijn we minder fan… Elke vergaderzaal is daarom voorzien van overvloedig natuurlijk daglicht. Sorry, Bruce! Niemand kan feesten of werken met een lege maag. Onze vriendelijke medewerkers bevoorraden je op tijd en stond met vers en lekker eten Contacteer ons vandaag voor een vrijblijvende offerte!

Lees meer
Locaties The House To Be

The House To Be

Z.1. Researchpark 210, Zellik (Vlaams-Brabant)
vanaf 3 tot 100 personen

In The House To Be zijn verschillende ruimtes waar je opleidingen, meetings, events of coachings kan organiseren.   De variëteit aan zalen biedt heel wat opportuniteiten: Je kiest de ruimte die naadloos inspeelt op je behoefte: veel/weinig mensen, gezellig in comfortabele zetels of rond een vergadertafel, privacy of niet, samen of alleen, relaxatie of inspiratie, alleen werken of netwerken. Je laadt jezelf in een mum van tijd opnieuw op, gewoon door van omgeving of context te veranderen (ander type zaal, tuin, lounges, relaxzetels ... ) of door te bewegen (wandeling in de tuin, fitness, ... ). Zo neem je afstand van de emoties en stress die een gesprek of meeting op jou hadden en start je met een frisse blik en vernieuwde energie aan je nieuwe gesprek of meeting. Je werkt vrij van de druk waar je vaak gevangene van bent. Je werkt constructiever en productiever indien je ervoor kiest om bepaalde activiteiten niet in je eigen kantoren te laten plaatsvinden. Het thuisgevoel nodigt uit tot een ontspannen houding en bevordert de relaties tussen mensen.  Naast het werken, vind je er ook tal van mogelijkheden voor een adempauze. Kom tot rust in de tuin, ontspan in de lounges of in één van de stilteruimtes, ga een half uurtje fitnessen of laat je masseren. Aan de overkant van de straat zal je in de toekomst ook kunnen gaan wandelen in het wandelpark dat momenteel in aanleg is.   Je kan er ook genieten van een gezonde lunch. Tijdens het boeken van de zalen via de website kan je de lunch formule kiezen. 

Lees meer
Laad meer resultaten

Dat je een meester bent in het organiseren van evenementen, nemen we graag aan. Maar kan je je doelgroep in Neder-over-heembeek (Brussel) ook blijven verrassen met verfrissende eventlocaties? Salino.be zet voor jou alles op een rijtje. Met onze eenvoudige zoekfuncties vind je in een handomdraai een trouwlocatie met catering, een meeting ruimte voor 100 gasten of een idyllische seminarielocatie. En vele andere inspirerende eventlocaties in Neder-over-heembeek (Brussel)! Je kan zelfs een efficiënt visueel overzicht krijgen van alle eventlocaties in de geselecteerde regio. En dat is niet alles… Salino.be heeft nog veel meer in huis om jouw event ideaal te laten verlopen. Zeker met jouw organisatieskills erbij!

Volg ons op Instagram