Trouwzalen in Gent (Oost-vlaanderen)

Locaties Gaston

Gaston

Hurstweg 8, Gent (Oost-Vlaanderen)

Behalve het mooiste dakrestaurant van Gent tijdens juli en augustus, is Gaston ook een gegeerde locatie doorheen het jaar voor uiteenlopende events, voor welke gelegenheid ook. Gaston is de plek bij uitstek om een uniek event te organiseren, van babyborrels, trouwfeesten en verjaardagsfeestjes tot corporate events, bedrijfsrecepties en business incentives. Gaston biedt plaats aan zo’n 100 gasten. Gaston is een van de eigen feestlocaties van Coeur Catering. Deze Gentse cateraar drukt al meer dan tien jaar met veel enthousiasme zijn stempel op de cateringwereld. Zowel in België als over de landsgrenzen heen. En dat loont: al enkele jaren op rij werd Coeur Catering uitgeroepen tot de top drie van beste eventcateraars in België. Happy people make great food. Gaston combineert een buitengewone locatie en spectaculair zicht met sublieme huistcatering.  Huiscateraar Coeur Catering ontfermt zich over de catering van elk type event – privé of corporate –, naast deze eigen feestlocatie ook in tal van andere feestzalen en eventlocaties in heel België, en ver daarbuiten. Coeur Catering streeft naar een verhaal op maat van zijn klanten. Het Gentse cateringbedrijf kookt met liefde voor het product en met oog voor detail, verfijnd en toch ongedwongen. Want voor Coeur Catering is eten bovenal een beleving. Wil je een privéworkshop organiseren? Gaston is de ideale locatie voor welk event ook. Het is de perfecte uitvalsbasis om je eigen workshop te organiseren. Je kan kiezen uit Gastons vaste aanbod aan workshops, al werken we even graag een voorstel op maat uit.  Zowel voor bedrijven als voor privé-initiatieven. Van professionele brainstorms tot team buildings voor bedrijven. Wist je trouwens dat zo’n kookworkshop met diner de gedroomde bachelor party is voor foodies? Een huwelijksfeest, bedrijfsincentive of sweet sixteen party, Gaston leent zich uitstekend voor al je privé- en bedrijfsevents.

Lees meer
Locaties Blanc Fixe

Blanc Fixe

Drongenstationstraat 2B, Drongen (Oost-Vlaanderen)
tot 200 personen

"Life should not only be lived, it should be celebrated." Bij Blanc Fixe willen we jou het feest bezorgen waar je altijd al van droomde. Je kan je eigen event ontwerpen of je laten bijstaan door onze professionele leveranciers voor een totaalaanpak. De zaal is volledig bemeubeld en kan naar eigen smaak aangekleed worden met bloemen, versiering,… Je kiest zelf in hoeverre je betrokken wil zijn bij de aankleding van jouw evenement. De Blanc Fixe feestzaal is een authentieke loftruimte, gelegen aan de binnenkoer van de fabriek, bestaande uit een ruime beneden en bovenverdieping. Deze zaal is geschikt voor tal van privé- en bedrijfsevenementen zoals huwelijksfeesten, productvoorstellingen, babyborrels, walking dinners, cocktail party’s, …  Wij aanvaarden feesten tot 200 personen staand. Er kunnen tot 130 personen samen tafelen op de bovenverdieping. Elk event wordt verzorgd in samenwerking met onze gerenommeerde vaste cateraars die instaan voor uw culinaire belevenis. Zij garanderen de beste kwaliteit van klassieke Franse keuken tot hedendaagse fusion. Onze sommeliers voorzien hierbij steeds aangepaste dranken. Achter het poortje op de binnenkoer ligt onze geheime tuin verscholen. Denk hierbij aan een boomgaard met schapen en een pad dat u verder de tuin binnenleidt naar een open plek tussen de honderdjarige dennenbomen. Bij mooi weer vieren we hier ceremonies en beleven we verkoelende recepties aan de buitenbar onder het luifel. De binnenkoer aan de zaal wordt bij mooi weer omgetoverd tot een gezellige buitenruimte, waar u uw gasten met een glaasje kan verwelkomen. ‘s Avonds gaan de gloeilampen aan en kan er gezellig gebabbeld worden in de oude garages. Stuur Blanc Fixe een vrijblijvende offerte aanvraag als je even gecharmeerd bent als wij door deze prahtige locatie!

Lees meer
Laad meer resultaten

Uw trouwdatum komt met rasse schreden dichterbij, maar de ideale trouwzaal heeft u nog niet gevonden. Salino maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie trouwlocaties in Gent (Oost-vlaanderen) volgens uw eigen zoekcriteria. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen u verwacht, of u catering nodig heeft en of er al dan niet parkeergelegenheid voorzien moet zijn... Vink gewoon even aan wat voor uw trouwfeest belangrijk is, en bekijk snel hieronder onze aanbevolen huwelijkslocaties!

Volg ons op Instagram