Trouwzalen in Mortsel (Antwerpen)

Locaties Fitopia

Fitopia

Mechelsesteenweg 154, Edegem (Antwerpen)

Het is voor werkgevers van cruciaal belang dat medewerkers zich goed in hun vel voelen. Een medewerker met een stevige moraal zorgt niet alleen voor een goede sfeer op de werkvloer, maar ook voor een hogere productiviteit. Wat dacht je ervan om jouw personeel te stimuleren door hen aan hun fysieke en mentale gezondheid te laten werken? Tijdens onze bedrijfsevenementen beleef je samen met je bedrijf of organisatie een unieke Fitopia dag. Alle nodige voorzieningen bij jouw bedrijfsevenementen Staan er bedrijfsevenementen op de planning en ben je op zoek naar een aangename vergaderlocatie? Eventopia combineert business met ontspanning en biedt een professionele meetingruimte. In theateropstelling heeft deze stijlvolle ruimte een capaciteit van 60 personen. Zowel internet, airconditioning, een beamer, whiteboard als flip chart zijn aanwezig. Tijdens jouw bedrijfsevenement voorzien wij bovendien tal van smaakvolle cateringformules. Bij Fitopia blijf je dus niet op je honger zitten! Van sportieve tot relaxerende bedrijfsevenementen Bij Fitopia geven we je uitgebreid de keuze uit een verscheidenheid aan activiteiten. Of je nu graag sport met je werknemers, liever relaxt of eerder wilt focussen op body & mind: reserveer één of meerdere lessen uit ons aanbod. We raden zelf aan om een les bodypump, spinning, step, hip hopof zelfs een skate-initiatie uit te proberen tijdens jouw bedrijfsevenement. Of wil je eens volledig tot rust komen? Na de eventdag kan iedereen vrijblijvend onze saunafaciliteiten bezoeken. Bovendien testen meer en meer bedrijven een les Yoga, Meditatie, Stretching of een combinatie van beide tijdens hun bedrijfsevenementen. Kies voor unieke bedrijfsevenementen met de well-being workshop Leren omgaan met mogelijke stressfactoren op de werkvloer, voedingsgewoontes, timemanagement, jouw manier van leven… Met Fitopia als partner voor bedrijfsevenementen kan je kiezen voor een dynamische well-being workshop. Hierbij worden werknemers begeleid in hun zelfbewustwordingsproces. Een professionele personal coach geeft tips en instrumenten om naar een groter evenwicht in het leven te evolueren. Jouw bedrijfsevenementen op maat uitgewerkt Heb je als werkgever interesse om je medewerkers te motiveren om te bewegen of te ontspannen? Bij Fitopia organiseren we bedrijfsevenementen op maat! Snuister alvast eens door onze website, kies à la carte de gewenste activiteiten en contacteer ons zodat we een offerte voor jouw bedrijfsevenement kunnen uitwerken. Ontdek daarnaast de interessante voordeelpakketten van onze bedrijfsevenementen waarmee je meteen aan de slag kunt. Nieuw: Beleef met je team een waanzinnige belevenis in onze Cycling BoX Beleef een cycling avontuur in de meest moderne omstandigheden. Boek snel jullie "Trip" en geniet van de beste beeldkwaliteit, het beste geluid en vooral een cycling avontuur van 40 minuten lang. Een fijne, uitdagende en unieke activiteit voor jouw bedrijf!

Lees meer
Locaties Den Bell

Den Bell

Francis Wellesplein 1, Antwerpen (Antwerpen)
vanaf 10 tot 180 personen
Locaties Elzenveld Hotel & Seminarie

Elzenveld Hotel & Seminarie

Lange Gasthuisstraat 45, Antwerpen (Antwerpen)
vanaf 4 tot 400 personen

Welkom in Elzenveld Hotel & Seminarie, net dat tikkeltje extra voor al uw feesten en events. Sprookjeshuwelijk, receptie of avondfeest?  Bij Elzenveld viert en organiseert u onvergetelijke momenten in een uniek kader.  Elzenveld staat voor kwaliteit en een eindeloze variatie in zalen en mogelijkheden.  Privéfeesten: De bucolische binnentuin, de kapel, de voormalige ziekenzalen, het klooster en de pastorij, allemaal uit de 15de tot 17de eeuw, vormen nu een gastvrije oase van rust in het Antwerpse stadscentrum. Bovendien kijken uw gasten gegarandeerd hun ogen uit in de historische vertrekken. Beleef uw huwelijksdag van begin tot einde op eenzelfde locatie. Beloof elkaar trouw in de Onze-Lieve-Vrouwkapel, drink bubbels in de kloostertuin of -zalen, en feest 's avonds met uw dierbaren in de Van Gesselzaal. Daar schuift u aan voor een buffet en dartelt u onder authentieke steunbogen. Bekomen hiervan doet u in één van de suites van het hotel. Ook voor uitvaarten biedt Elzenveld u een rustige en geschikte locatie met de Onze-Lieve-Vrouw Kapel en de kloosterzalen. Elzenveld biedt u ook de gewenste formule voor uw koffietafel. Bedrijfsevents: Wees welkom in Elzenveld Hotel & Seminarie voor al uw vergaderingen, seminaries en congressen. Vergader in alle rust in een unieke en stimulerende omgeving in hartje Antwerpen.  De hele dag op één locatie? Dat is zorgeloos genieten, van ochtenddauw tot zonsondergang. Bedrijfsfeest, corporate event, collectievoorstelling, jobbeurs, productlancering? Elzenveld luistert naar uw wensen. Indrukwekkende zalen met verschillende capaciteit:   Vernieuwd auditorium met vertaalcabines Led-schermen Regiekamer en lounge voor lunch en koffiebreaks Tien unieke breakout-ruimtes

Lees meer
Laad meer resultaten

Uw trouwdatum komt met rasse schreden dichterbij, maar de ideale trouwzaal heeft u nog niet gevonden. Salino maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie trouwlocaties in Mortsel (Antwerpen) volgens uw eigen zoekcriteria. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen u verwacht, of u catering nodig heeft en of er al dan niet parkeergelegenheid voorzien moet zijn... Vink gewoon even aan wat voor uw trouwfeest belangrijk is, en bekijk snel hieronder onze aanbevolen huwelijkslocaties!

Volg ons op Instagram