Trouwzalen in Tienen (Vlaams-brabant)

Locaties Kasteelhoeve Wange

Kasteelhoeve Wange

Eliksemstraat 26, Wange (Vlaams-Brabant)
vanaf 10 tot 70 personen
Locaties Wijndomein Haksberg

Wijndomein Haksberg

Kasteelweg 4, Tielt (Vlaams-Brabant)

Wijnkasteel Haksberg is een wijndomein van 20 ha bos- en parkgebied in het Hageland, met een landhuis uit de 19de eeuw, 3,5 ha wijngaarden en goede wijn. Hartelijk welkom op ons domein voor het degusteren en de aankoop van onze wijn, maar ook voor rondleidingen en wijnworkshops - en voor logies, meetings, teambuilding, feesten en recepties in het wijnkasteel en op het wijnterras. Behalve de wijnbouw en het wijnmaken leent het domein zich nog tot veel meer. Zo gebeuren er regelmatig groepsbezoeken en kan ons domein afgehuurd worden voor allerlei evenementen. Het interne eventteam helpt jullie graag verder bij het uitdenken, organiseren en uitvoeren van jullie ideale huwelijk, babyborrel, receptie, bedrijfsfeest, vergadering of teambuilding... Het domein Wijnkasteel Haksberg is een domein dat een vakantiegevoel uitstraalt. Het prachtige park biedt unieke kansen voor allerlei openluchtactiviteiten, en op de uitgestrekte grasvelden kan gemakkelijk een tent geplaatst worden voor het gedroomde outdoor event. Het wijnkasteel Het landhuis ligt op het hoogste punt van het domein, waarbij je vanuit de veranda een prachtig uitzicht hebt over de wijngaarden. Op het gelijkvloers zijn er verschillende gekoppelde ruimtes met heel wat mogelijkheden en veel ruimte voor creativiteit. Het wijnkasteel biedt op de verdiepingen ook slaapgelegenheid voor 20 personen. Het wijnterras Ons wijnterras, een voormalige taverne, met een gezellige binnenruimte en een grote bar, heeft een groot terras op verschillende niveaus - in de vorm van een druiventros, vanwaar de naam. Er is ook een ruim overdekt terras voor beschutte ruimte op zomeravonden of bij minder aangenaam Belgisch weer.

Lees meer
Locaties De Bibliotheek

De Bibliotheek

Gemeentestraat 12, Vaalbeek (Vlaams-Brabant)

Verwen uw gasten op gastronomisch vlak en vertrouw op een uitstekende service van De Bibliotheek voor al uw zakelijke en persoonlijke bijeenkomsten zoals recepties, grote en kleine banketten, personeelsfeesten, familiebijeenkomsten, huwelijksfeesten, babyborrel, communies,... Feesten De Bibliotheek beschikt over twee mooie volledig uitgeruste banketzalen met terras! Ook bereikbaar via lift. Zelfs voor rolwagen gebruikers met ook aangepaste sanitaire voorzieningen. Koffietafel U bent van harte welkom bij De Bibliotheek voor een verzorgde koffietafel. Onze banketzaal biedt ruimte voor 110 gasten en heeft een gezellig terras. Dankzij een scheidingswand kan deze echter ook worden afgestemd op kleinere gezelschappen van 85 tot 25 gasten. De zaal is bereikbaar via een lift en is voorzien van een aangepast toilet voor mindervaliden, van een luiertafel voor onze allerkleinsten en van airconditioning. Vergaderingen De bibliotheek beschikt over een stijlvolle vergaderzaal die zich perfect leent voor allerlei vergaderingen, seminaries, productvoorstellingen, opleidingen,... Deze moderne zaal, bereikbaar via lift, is voorzien van flipchart, whiteboard, beamer en gratis draadloos internet. Om ook tijdens de warme zomerdagen comfortabel te vergaderen is er een aangepaste luchtkoeling. De bibliotheek biedt verschillende vergaderarrangementen aan per halve dag of per hele dag met de mogelijkheid van ontbijt, broodjeslunch tot 3-gangenlunch of diner Seminaries De moderne zaal biedt ruimte voor 110 gasten en heeft een gezellig terras. Dankzij een scheidingswand kan deze ook echter worden afgestemd op kleinere gezelschappen. Pluspunten: centrale ligging, op 2 km van kruispunt met de E40 en gratis ruime parking Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

Lees meer
Laad meer resultaten

Uw trouwdatum komt met rasse schreden dichterbij, maar de ideale trouwzaal heeft u nog niet gevonden. Salino maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie trouwlocaties in Tienen (Vlaams-brabant) volgens uw eigen zoekcriteria. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen u verwacht, of u catering nodig heeft en of er al dan niet parkeergelegenheid voorzien moet zijn... Vink gewoon even aan wat voor uw trouwfeest belangrijk is, en bekijk snel hieronder onze aanbevolen huwelijkslocaties!

Volg ons op Instagram