"Het Prinsenhof is een unieke vierkantshoeve uit de jaren 1700"

3 prachtige zalen

Twee ruime terrassen

Midden in het groen

tot 120 personen | Locaties

Het Prinsenhof is een unieke vierkantshoeve uit de jaren 1700 heeft 3 prachtige zalen en twee ruime terrassen. Gelegen op 10 minuutje van de E313 in het midden van het groen is niet alleen de gedroomde lokatie voor trouwfeesten maar ook voor seminaries en bedijfsevents. Buiten een hoog-kwalitatieve keuken en bediening bieden we je ook tal van recreatieve & teambuildingsmogelijkheden aan. 

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras
Met tent uitbreiding mogelijk tot 250 personen

Zalen

Feestzaal Napoleon

Deze feestzaal van 150 m² biedt plaats tot een 90 gasten in sitting-style en 120 gasten in walking-style. Er kan achteraan een tent tegen de zaal worden aangebouwd tot 200 m² zo dat de capaciteit tot 250 gasten in sitting-style kan worden opgetrokken .

Feestzaal Bonaparte

Deze zolderzaal met zicht op de Merodebossen biedt ruimte aan 120 gasten. De combinatie met de zaal Bonaparte maakt deze locatie uitermate geschikt voor seminaries en andere meetings. Ook ons aanbod van ontspanning & teambuilding sluit perfect bij dit gegeven aan.

Terras

Dit ommuurde terras (vierkantshoeve) heeft een oppervlakte van 400m². Het kan gecombineerd worden met één of twee van onze zalen maar kan ook overspannen worden met een star-shade.

Volg ons op Instagram