"De exclusiefste eventlocatie van de Benelux"

Twee locaties op hetzelfde privédomein

Overnachting in drie exclusieve suites

40 hectare landgoed voor buitenactiviteiten

Vanaf 10 tot 400 personen | Locaties

Dit prachtige domein uit de jaren 1900 telt maar liefst 40 hectare grond. Naast het impressionante kasteel bevat het Wolvenbos domein meerdere neerhofgebouwen zoals het koetshuis, het wachthuisje, enkele boomgaarden en de orangerie in de sprookjesachtige rozentuin, The Secret Garden.

Via de brede platanendreef ontdek je het kasteel. Dit neoklassieke château betreed je via een grote glazen deur waar je meteen uitkijkt op één van de riante privésalons met zicht op de prachtige tuinen. 

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking
Wifi

Overnachting
Tuin / Terras
Wij werken met verschillende cateraars samen, je bent dus niet beperkt tot 1.

Parking

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het domein aanwezig.

Zalen

Naam
Kasteel - - - - - - 300180300
Secret Garden - - - - - - 200130200
Tuin / grasvelden - bijplaatsen tenten noodzakelijk - - - - - - 1.0001.000 -
Tabel weergave: Aantal personen

Château

Je betreedt het kasteel via een grote glazen deur waar je meteen uitkijkt op één van de riante privésalons met zicht op de prachtige tuinen. Wanneer een wit sneeuwtapijt deze tuinen bedekt, kan je samen met je gasten binnen genieten van de gezelligheid van een openhaard. Naast de ruime zalen in het kasteel, bevindt zich ook een indrukwekkend bibliotheek met boeken van de jaren 1900 tot nu. 

Secret Garden

Jouw gasten even helemaal tot rust laten komen in een groene oase? Kies dan voor de Secret Garden. In deze idyllische setting op het domein van Wolvenbos pronkt het voormalige boswachtershuisje. Een adembenemend stukje erfgoed, waar je geniet van een panoramisch uitzicht op de omgeving.
Romantici halen er hun hart op, want in het vroege voorjaar zetten de bloeiende rode rozenstruiken het domein in vuur en vlam en in de winter zullen de pompoenen de omgeving onderdompelen in een oranje gloed. Je kan er dineren aan een buffettafel onder de druivenranken, omringd door rozemarijn.

Volg ons op Instagram