Op Bruno's Wijze

"Proef mijn verse en ambachtelijke kroketjes!"

Ambachtelijk & vers

Grote variatie - ook gluten- en lactosevrije

Budgetvriendelijk

Vanaf 15 tot 800 personen | Foodtrucks

Op het menu prijken momenteel verschillende smaken, gaande van een kaaskroket, garnaalkroket, aspergekroket met gerookte zalm, kroket met brie honing en walnoten, kroket met zongedroogde tomaten, kaaskroket met serranoham, Surf 'n Turfkroket (rivierkreeft, gebakken prosciuttoham en kaas), kroket met rivierkreeft, prei en zachte curry, everzwijnkroket, kroket van varkenswangetjes & Rodenbach, everzwijnkroket, Pulled Pork kroket ...

Nieuw is ook dat ik een aantal glutenvrije & lactosevrije kroketten heb gemaakt: kaaskroket, garnaalkroket en kroket met zongedroogde tomaten.

Ik serveer mijn kroketten met sla, vinaigrette en brood - maar soms ook met een saladebuffet (sla, tomaten, couscous, koude pastasla met pesto, geraspte wortelen, komkommer, 2 soorten brood, dressing & mayo).

Daarnaast kan ik ook tapaskroketjes maken.

Naast mijn ambachtelijke kroketten, serveer ik ook lekkere franse schuimwijn, koffie & thee of een ander lekker drankje.

Spreken de ambachtelijke kroketten je aan, maar je vreest dat het niet past in een kinderfeest (communie/lentefeest), geef me een seintje, en dan werken we samen iets uit (kippennuggets, vol au vent, stoofvlees).

Ik heb ook een formule fish & chips.

Dessert nodig? Homemade chocomousse, rijstpap, bavarois van bosvruchten of een rijstpapkroket met krieken kan je menu evt ook vervolledigen.
Of kies je liever voor een american style dessert (brownie's, muffins, cheesecake, donuts...)?

Nieuw in ons assortiment: Wafelfrietjes! Dus een luchtig wafeldeeg gebakken in een speciaal wafelijzer, zodat je dikke en lange frieten krijgt. Leuk om uit de hand te eten, en evt te delen... Met een topping van bloemsuiker of chocoladesaus.
Of wil je pannenkoeken voor je sinterklaasfeest?

Je kan me ook boeken voor koffie & koffiekoeken.

Kortom: ik sta open voor alle smakelijke suggesties!

Nieuw

We hebben een Renault Estafette in Frankrijk gevonden, en zijn deze aan't renoveren.  Volg onze facebookpagina voor updates.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Dessert / Zoet
Tapas
Burgers / Friet
Vlees

Mediterraans
Glutenvrij
Croques / Hot Dog
Lege foodtruck

Levergebieden

Antwerpen
Limburg
Vlaams-Brabant

Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen
Brussel

Volg ons op Instagram