"Groene oase in hartje Antwerpen"

Urban & botanical

Ceremonie op het binnenplein

Events tot 200 personen

tot 180 personen | Locaties

De Serre is een prachtige, groene eventlocatie voor huwelijksfeesten, bedrijfs- en productpresentaties, seminaries en meetings tot 180 personen.

Gelegen naast de Botanische Tuin en met een prachtige binnentuin en overdekt terras, die perfect geschikt zijn voor een aperitief, ceremonie of walking dinner met foodtruck, is De Serre een echte groene long in de binnenstad.

De Serre is vrij van cateraar, maar je kan ook genieten van het vernieuwende, kruidige foodconcept van De Serre. Wij denken graag mee hoe we jouw event kunnen aankleden volgens jouw gekozen thema of stijl. Vraag zeker naar de parkeergelegenheden via onze partners.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering mogelijk
Multimedia

Wifi
Tuin / Terras

Zalen

Naam
De Serre - 405080100 - 150150180
Tabel weergave: Aantal personen

Ontdek meer over De Serre

Innovatieve locatie ‘De Serre’ integreert horeca-lab, restaurant en eventlocatie.

Salino was gisteren uitgenodigd op de langverwachte opening van De Serre in Antwerpen. In de oude gebouwen van het voormalige OCMW aan de Lange Gasthuisstraat wordt De Serre als bedrijfsrestaurant en eventlocatie het kloppend hart van een gloednieuwe Startup Village.

Lees meer

Welke trouwlocaties kozen de koppels van 'Blind Getrouwd'? Ontdek het hier!

Hebben jullie net zoals 1 miljoen andere naar Blind Getrouwd gekeken? Dan zag je vast ook dat de trouwfeesten van de kersverse koppels prachtig waren. Waar trouwden de koppels van Blind Getrouwd? Ontdek het hier!

Lees meer

Volg ons op Instagram