Innovatieve locatie ‘De Serre’ integreert horeca-lab, restaurant en eventlocatie.

Innovatieve locatie ‘De Serre’ integreert horeca-lab, restaurant en eventlocatie.

Tips en Trends

16/03/2017

Salino was gisteren uitgenodigd op de langverwachte opening van De Serre in Antwerpen. In de oude gebouwen van het voormalige OCMW aan de Lange Gasthuisstraat wordt De Serre als bedrijfsrestaurant het kloppend hart van een gloednieuwe Startup Village.

De site zal dé hotspot bij uitstek zijn voor startups, investeerders en gerenommeerde incubators, om elkaar te vinden en bruisende ondernemersactiviteit te laten triomferen. Bezielers, Dieters Veulemans, Sebastian Rummens en Lorenz Lievens, zetten in op technologie om zo een rendabel restaurant met witte kassa en zonder personeel te realiseren.

 

      

 

Dankzij de integratie van de allernieuwste software zullen zowel administratie, personeelsplanning, bestellingen en betalingen geautomatiseerd worden. Dit self services restaurant krijgt als het ware een virtuele manager. Snelheid en efficiëntie staan voorop, zonder weliswaar de kwaliteit van de menukaart uit het oog te verliezen. Er wordt sterk ingezet op huisgemaakte gerechten met verse, lokale en duurzame producten. Zo introduceert De Serre een nieuw concept van ‘fast food meets bistronomie’.

 

  

 

Tegelijk zet De Serre zich ook in de markt als veelzijdige eventlocatie. De inrichting is een concept van Pinkeye Designstudio. Gelegen naast de botanische tuin van Antwerpen, slaagde Pinkeye er in om dit groene thema in het volledige interieur door te trekken en een staaltje van sterk design neer te zetten.

Op creatieve wijze werd een zeer flexibele ruimte gecreëerd, waar je voor zeer uiteenlopende events terecht kan. Als hart van de nieuwe Startup Village vormt de Serre uiteraard de ideale locatie om meetings, workshop, brainstromsessies of productpresentaties te organiseren. Maar ook huwelijks- of andere privéfeesten zijn hier zeker op zijn plaats.

In de aansluitende meetingroom kan je terecht voor bijeenkomsten tot 12 personen. De Serre zelf heeft een capaciteit van 180 personen. De zaal kan modulair aangepast worden aan jouw noden. Zo wisselt de toog van buffetvorm naar eventbar met één druk op de knop en verdwijnen de planten indien nodig richting nokhoogte. Het overdekte terras met zicht op de schitterende prairietuin leent zich perfect voor recepties en ceremonies.

Wij zijn alvast onder de indruk. Wil jij deze unieke locatie huren voor een event of wil je graag meer informatie, ga dan zeker eens kijken op de bedrijfspagina van De Serre.

 

Meer informatie over de Serre

Ontdek de mooiste eventlocaties in Vlaanderen

 


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant

5 tips om je allerbeste feest te organiseren

Tips en Trends

5 redenen waarom een foodtruck op je bedrijfsfeest een fantastisch idee is

Inspiratie