Unieke locatie, oase van rust

Jonge, vernieuwende en creatieve formules

Persoonlijke aanpak, maatwerk

tot 140 personen | Locaties

Bij Face à Face doen we er alles aan om het onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken.

We beschikken over een aantal polyvalente ruimtes waar je terecht kan voor allerhande activiteiten en evenementen. Er zijn mogelijkheden voor zowel zakelijke als privé initiatieven.
Bij ons kan je terecht voor elke gelegenheid die een feest(je) verdient. We koppelen luxueus ontspannen aan Limburgs genieten.

Privé

Huwelijksfeesten en Face à Face zijn a perfect match. ‘s ochtends kan je je rustig klaarmaken voor de grote dag. Haar en make up in orde. Want op deze dag moet je stralen. Daarna een pakkende ceremonie en trouwfoto’s in onze romantische Franse tuin. Lekker lunchen of dineren doe je gewoon bij ons. En daarna knallen op het avondfeest met DJ. Jouw meest dierbare gasten bied je een overnachting op locatie aan. Lekker ontbijtje én kater inbegrepen ;)

Ook voor gouden bruiloften, communiefeesten, babyborrelsof fotoreportages zit je perfect bij ons.

Om de catering hoef je zich helemaal geen zorgen te maken. We bieden verschillende formules aan: aperitiefrecepties, brunches, diners, walking lunches, ...

Zakelijk

Ook voor jouw professionele evenementen vind je in ons de perfect partner.
We beschikken over een seminariezaaltje tot 60 pers. met natuurlijk licht gekoppeld met een receptieruimte (en de tuinen)

Dit maakt Face à Face uitermate geschikt voor vergaderingen, (nieuwjaars)recepties, productvoorstellingen en zelfs als uitvalsbasis voor een avontuurlijke Limburgse teambuilding.

Belangrijke informatieWij zijn gelimiteerd tot maximaal 140 aanwezigen.

Gelegenheden

Jubileum
Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling

Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Overnachting
Tuin / Terras

Parking

Ruimte voor 120 wagens.

Ontdek meer over Face à face

This wedding rocks: het stoer en warm trouwfeest van Dirk & Heleen

Ze hebben een barbershop, een heleboel indrukwekkende tattoos en bovenal heel veel liefde voor elkaar. Ontmoet Dirk en Heleen: een stoer koppel met een gouden hart, dat op 1 september samen in het huwelijksbootje stapte. Greet van Wauw Events zorgde voor hun stoer, gezellig en warm feest!

Lees meer

Volg ons op Instagram