"Moderne keuken in historische omgeving"

Pittoreske groene landelijke omgeving

Professionele organisatie

Uitstekend team

tot 200 personen | Locaties

Een unieke combinatie! Onze historische watermolen uit de 16de eeuw mét luxe nomadentent, idyllisch gelegen in een stijlvolle tuin met terrassen en zicht op de glooiingen van de Vlaamse Ardennen biedt veel mogelijkheden. Eén oase, twee ruimtes van rust en culinair genot.

Mooie momenten op maat

Een ja-woord in de bloementuin, een exquis diner met uitzinnig feest, een borrel voor de baby, een jubileum, communie, presentatie van een uniek product, samenkomst met collega’s: Kenneth en Isolde luisteren naar jouw budget en verlangens en regelen samen met hun ervaren eventteam het moment van je dromen.

De keuken

Onze verfijnde, traditionele keuken met eigentijdse toets volgt de seizoenen en de tradities, maar ook de trends. We willen een gastronomische belevenis zijn, een plek van het goede leven.

De watermolen

De vallei van de Zwadderkotmolen is één van die plekjes die gelukkig door de ‘moderne tijd’ vergeten zijn. Vele eeuwen is de molen het lievelingsplekje van de jeugd geweest. Ze kwamen hier plonzen ofte zwadderen in de Ooschebeek. De drie verdiepingen van de watermolen uit de 16 de eeuw werden met veel stijl gerestaureerd. Het geheel ademt een zeer gezellig, rustiek, eigentijds cachet.

De luxe nomadentent

Onze altijd warme, gezellig ingerichte en moduleerbare nomadentent is jouw elegante weer-proef garantie. Hier een ravissante receptie of diner houden, is een unieke belevening: je zit beschut mét een buitengevoel.

De tuinen en terrassen

Een lange dreef met parkeerplaatsen leidt je tot aan de weelderige renaissancetuin. De perkjes met hagen lijken wel een labyrint. Onze tuin met vele terrassen zorgen voor het ideale decor voor jouw ja-woord of receptie. Ons domein is een oase midden in de glooiingen van de Vlaamse Ardennen.

Centrale ligging

Zwadderkotmolen ligt heel centraal: Gent 39 min. / Kortrijk 40 min. / Brugge 1u / Bxl 1u

De Zwadderkotmolen leent zich uitstekend voor al je privéfeesten en bedrijfsevents.

Neem vrijblijvend contact, dan bespreken we bij een glaasje wat je verlangt.

Feestelijke groet,

Kenneth en Isolde

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Parking

Extra ruime parking voor 70 voertuigen

Volg ons op Instagram