"Klassiek of net dat tikkeltje anders. Genieten in een uniek kader."

Culinaire verwennerij van hapje tot dessert

Unieke zaal met verschillende mogelijkheden

Ons team staat glimlachend voor u klaar

Vanaf 35 tot 300 personen | Locaties

Een feestzaal waar wereldkeuken en klassieke keuken elkaar smakelijk omhelzen in een bijzonder interieur.

Het interieur

Stijlvol - gezellig - eigentijds - net dat tikkeltje 'meer'

De keuken 

Professionele keuken met een verfrissende en originele twist, geïnspireerd door smaken uit alle werelddelen zonder de waarden van de klassieke keuken te negeren. Een keuken die jouw gasten zal verrassen, die van jouw feest of event iets bijzonders maakt.

Verse en pure kwaliteitsingrediënten vormen de basis van onze keuken. De bereiding van alle gerechten nemen we voor eigen rekening. Van het kleinste hapje tot het uitgebreide dessertbuffet. We houden niet van ondefinieerbare mousses op een lepeltje, voorgebakken diepvriesbroodjes of desserts uit horecagrootwarenhuizen. Roomijs, brood, sauzen, desserts, marinades,… Alles wordt met veel liefde, creativiteit en passie in onze keuken, bakkerij en patisserie bereid.

Terras en tuin

Recepties kunnen doorgaan in onze receptietuin met patio of op ons sfeervolle terras met uitzicht op de velden van de Vlaamse Ardennen. Het Belgische weer speelt natuurlijk ook een rol en daarom kan jouw receptie zelfs bij regen buiten doorgaan doordat ons terras ook overdekt en verwarmd kan worden.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking
Wifi

Tuin / Terras
Ceremonie buiten
Patio voor intieme sfeer
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Zalen

De grote feestzaal bestaat uit 2 delen. Afhankelijk van het soort event en de formule dat je verkiest varieert de capaciteit tussen 50 en 300 personen. Geschikt voor elk evenement, zowel privé als bedrijfsgebonden.

Feestzaal met (overdekt en verwarmd) terras tot 300 personen walking dinner (zittend diner tot 200 personen).

Als jouw aantal genodigden tussen de 25 en 45 personen ligt bieden wij ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze zaal achteraan, “De Huiskamer”. Met afgesloten tuin en patio is dit een ideale locatie om in alle rust te genieten van gezellig samenzijn.

Volg ons op Instagram