"Blaas je gasten omver met een event op een ongeziene locatie"

Unieke Event Space

Adembenemend uitzicht

Hoogstaande technologische apparatuur

Vanaf 15 tot 250 personen | Locaties

Een event draait in de eerste plaats om de belevenis en daarbij speelt de locatie een cruciale rol. Onze unieke en inspirerende Event Space is gelegen op 40 meter hoogte en biedt jou en je gasten een fenomenaal uitzicht over de wijde omgeving. De spectaculaire ruimtes zijn uiterst flexibel en hebben de meest moderne apparatuur in huis om een blijvende indruk na te laten. Creëer de ultieme ervaring die je genodigden nooit zullen vergeten en garandeer zo het succes van je onderneming of initiatief.

Skyline Park biedt oplossingen op maat. Of je nu op zoek bent naar een kleine besloten vergaderzaal of een grote open ruimte, onze zalen hebben verschillende capaciteiten en opstellingen voor ieder type bijeenkomst en zijn één voor één afgewerkt met hoogwaardige materialen. Professionele apparatuur en technische hulpmiddelen garanderen een vlekkeloze ondersteuning en onze cateringpartners bieden zorgvuldig samengestelde formules voor een unieke eetervaring. De kers op de taart is de Event Space op 40 meter hoogte die zich uitstrekt over twee verdiepingen. De Event Space bestaat uit drie afzonderlijke zalen en zorgt ervoor dat je een onvergetelijke indruk nalaat bij jouw gasten.

Welke ruimte je ook kiest, je kan steeds gebruik maken van de ruime parking, een stijlvolle ontvangstbalie met welkomstschermen, technische ondersteuning en supersnel internet.

Gelegenheden

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling

Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Parking

Er is een ruime, verlichte parking aanwezig. Naast de 400 parkeerplaatsen zijn er ook 8 oplaadpunten voor elektrische wagens beschikbaar.

Zalen

Naam
Lobby - - - - - - 250 - -
Training Room - - - 48 - - - - -
Board Room +2 - - 20 - - - - - -
Board Room - - 16 - - - - - -
SkyLounge - - - - - - 15080 -
SkyBar - - - - - - 150100 -
SkyTheater - - - 64180 - 200120 -
Tabel weergave: Aantal personen

Board Room  

De Board Room, met een maximumcapaciteit van 16 personen, is een lichtrijke ruimte met ergonomisch en kwalitatief meubilair en een 75 inch ledscherm met alle beschikbare tools voor videoconferenties. Het is de ideale zaal voor vergaderingen en presentaties.  

Board Room +2  

Op de tweede verdieping van het nieuwe gebouw is een tweede Board Room gelegen. Deze heeft dezelfde inrichting als de Board Room in T1 en beschikt ook over dezelfde technologische apparatuur. Deze ruimte heeft een maximumcapaciteit van 20 personen. 

Lobby 

De lobby is een mooie en stijlvolle plek met patio en langgerekte bar en is de perfecte locatie om te netwerken. Deze ruimte, met een plafond van ruim 6 meter hoog, leent zich voor koffiepauzes, walking dinners en recepties. De lobby sluit aan op een praktische keuken en werkruimte die ook via een afzonderlijke garage toegankelijk is.

SkyBar  

Deze magnifieke bar van ruim zeven meter lang beschikt over alles wat je nodig hebt om van jouw event een succes te maken. Eveneens kan je hier gebruik maken van 4 beeldschermen met ingebouwde signage software. De SkyBar ligt in het verlengde van SkyTheater en vanaf hier hebt je ook toegang tot het buitenterras. Kortom: de ideale plek om te genieten van een hapje en/of drankje. 

SkyLounge 

De ultramoderne SkyLounge op 44 meter hoogte met mooie houten plankenvloer is uitermate geschikt voor kleinschaligere events en perfect combineerbaar met de volledig uitgeruste SkyBar, inclusief de 4 beeldschermen met ingebouwde signage software. 

SkyTheater  

Deze grote seminarieruimte met een maximumcapaciteit van 200 personen heeft een volledig uitgeruste licht- en geluidsinstallatie. De vele hoge glaspartijen staan je toe te genieten van het unieke uitzicht vanop 40 meter hoogte op Izegem en de wijde omgeving. 

Training Room

De Training Room kan tot 48 personen in klasopstelling ontvangen. Je beschikt er over alle moderne technologieën, perfect voor het geven van kwalitatieve opleidingen, presentaties, etc.

Volg ons op Instagram