"We plan it. You pop the question."

Van idee tot uitvoering

Persoonlijke begeleiding

Aanpak op maat

Eventplanning & Styling

Proficiat met jullie verloving! Pop the question helpt je graag om er een originele en onvergetelijke dag van te maken. Geen fear of missing out, want ik zorg er voor dat jullie trouwfeest er ongetwijfeld eentje wordt met net dat tikkeltje meer.

Weddingplanner van A tot Z

Huwelijk of event? Ik help graag met de planning van A tot Z. Vanaf de keuze van de datum, tot op de dag van het event breng ik alles in orde. Je kan op mijn diensten rekenen tot in het kleinste detail om jouw event tot een onvergetelijk moment om te toveren.

Wedding stylist

Graag werk ik mee aan jullie huwelijk of event om alles tot in de puntjes te stylen. We werken samen een thema uit met enkele moodboards en kleurenschema’s. Daarna ga ik op zoek naar de passende leveranciers om jullie droomhuwelijk tot werkelijkheid te vormen. Natuurlijk neem ik ook de coördinatie van de opbouw op me zodat alles vlekkeloos verloopt.

Weddingplanner for a day

Wil jij graag de organisatie zelf doen, maar sta je liever niet hals overkop de dag zelf alles te coördineren? Dan is deze formule iets voor jou! Jij zorgt voor de hele organisatie, ik zorg dat de dag zelf alles volgens plan verloopt en jij volledig kan genieten. We spreken twee maal voor het event af om alles te overlopen en af te spreken wat onze taken worden op jullie huwelijk, zo wordt niets vergeten.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest

Jubileum
Productvoorstelling
Personeelsfeest

Types

A-Z Planning
Budgettering
Coördinatie Event

Draaiboek
Event Styling

Werkgebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Volg ons op Instagram