"Trendy nachtclub in centrum Antwerpen"

Capaciteit 300 pers zittend, 600 staand

Stijlvol en metropolitisch interieur

Perfecte sound & light show

Vanaf 20 tot 600 personen | Locaties

CARGO CLUB, beter gekend als de nightclub Red & Blue, is een oud pakhuis in het Antwerpse Schipperskwartier, op een boogscheut van het MAS. De club heeft recentelijk een fantastische facelift gekregen en is helemaal klaar om jou en jouw gasten op een professionele manier te ontvangen voor al jouw events.

Deze loungy club, met een stijlvol en metropolitisch interieur, biedt eindeloos veel mogelijkheden voor evenementen in hartje Antwerpen.

Full service

CARGO CLUB biedt je een full service die garant staat voor een professionele en originele aanpak van de meest uiteenlopende opdrachten. Door het continue ‘scouten’ van nieuwe trends en vervolgens een vertaalslag te maken naar het evenementiële, realiseren wij telkens weer originele en verrassende events.

Infrastructuur
Cargo Club heeft een capaciteit tot 300 personen zittend en tot 600 personen staand. Maar ook groepen vanaf 20 personen zijn welkom. We kunnen onze club namelijk in verschillende compartimenten onderverdelen, zodat ook een kleine receptie voldoet aan jouw verwachtingen. 

Onze infrastructuur voldoet voor elk evenement aan de allerhoogste eisen. De karaktervolle en stoere invulling en op maat uitgewerkte interieur van onze club passen perfect bij het authentieke karakter van het oude pakhuis.

Gelegenheden

Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest
Vergadering

Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering mogelijk
Multimedia

Parking
Wifi

Parking

Er is parkeermogelijkheid vlakbij, we werken hiervoor samen met een parkeerterrein op wandelafstand, maar ook shuttles kunnen ingezet worden.

Zalen

Naam
Club - - - 300 - - 600300600
Tabel weergave: Aantal personen

We verhuren onze club met een capaciteit tot 300 personen zittend en tot 600 personen staand. Maar ook groepen vanaf 20 personen zijn welkom. We kunnen onze eventlocatie namelijk in verschillende compartimenten onderverdelen, zodat ook een kleine receptie voldoet aan jouw verwachtingen.

Volg ons op Instagram