"Beleef onvergetelijke momenten"

- Droomlocatie met prachtige tuin

- Culinaire verwennerij van topchefs

- Wedding planner die met je meedenkt

Vanaf 10 tot 400 personen | Locaties

Domein De Vesten is een monument in Laakdal. Als feestspecialisten staan we klaar met een gepassioneerd team om je mooiste dag onvergetelijk te maken. Met onze wedding planner maak je je wildste dromen waar, en zorg je ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is!  

Domein De Vesten telt veertien unieke zalen, vernoemd naar bekende ontdekkingsreizigers. Jij kiest zelf welke zalen je wil benutten. Ga op ontdekking en ontdek de verschillende mogelijkheden van onze ruimtes, die we allemaal perfect op jouw feest kunnen afstemmen. Je vrienden projecteren filmpjes,  je oma is onder de indruk van je tafeldecoratie, je tantes maken de dansvloer onveilig, de laatste genodigden kunnen nog onbezorgd parkeren. In Domein de Vesten wordt aan alles gedacht! 

Ook de catering van Domein De Vesten is uniek. Onze topchefs realiseren je stoutste culinaire dromen. Een hartige barbecue, wereldkeuken of een menu dat jij zelf tot in de puntjes met onze chefs samenstelt? Geen vraag is ons te veel.  

Binnen, buiten of allebei? Jij kiest. In onze prachtige tuin is het puur genieten, maar ook binnen is het stijlvol vertoeven. Kinderen amuseren zich te pletter in de speeltuin, of genieten van kinderanimatie op aanvraag.  

Ten slotte maken we het ook voor de bruid en bruidegom extra speciaal. Want dankzij De Vesten Suites kan je na een wilde nacht gewoon bij ons onder de lakens kruipen en word je ‘s ochtends getrakteerd op een verrassingsontbijt op bed.  

Kortom: voor een knallende trouwpartij moet je in Domein De Vesten zijn.  

Nodig 20 tot 750 gasten uit in onze sfeervolle foyer. Of ontvang je gasten in een van de 14 polyvalente, moduleerbare zalen met de nieuwste audiovisuele apparatuur. 

 

●   20 of 350 genodigden?   Jij kiest de grootte van de zaal uit ons aanbod van elf zalen.    

●   Onze feestplanner stelt de juiste vragen en realiseert jullie dromen, zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van het verhaal.

  All in of à la carte?   Onze topchefs realiseren je stoutste culinaire dromen. Voor iedere smaak een bereiding of een vaste menuformule? Van 20 tot 350 gasten ben je bij ons aan het juiste adres.    

●   Binnen en buiten  Onze prachtige tuin wordt jouw droom locatie en binnen is het stijlvol vertoeven.    

●   Kindvriendelijk  Jonge speelvogels leven zich uit in de speeltuin en ook voor animatie kan worden gezorgd.    

●   Word wakker in de bruidssuite  Overnacht op je feest locatie en ontwaak met een verrassingsontbijt op bed.    

●   Tot in de puntjes verzorgd  Je vrienden projecteren filmpjes,  je oma is onder de indruk van je tafeldecoratie, je tantes maken de dansvloer onveilig, de laatste genodigden kunnen nog onbezorgd parkeren. In Domein de Vesten wordt aan alles gedacht. 

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Overnachting
Tuin / Terras

Parking

Grote gratis parking voor de deur

Zalen

Naam
Foyer Zuid189 - - - - - - - -
Foyer Noord175 - - - - - - - -
Cook9 - - - - - - - -
Columbus144 - - - - - - - -
Magenhaes144 - - - - - - - -
Marco Polo144 - - - - - - - -
Cavendish45 - - - - - - - -
Stanley81 - - - - - - - -
Livingstone81 - - - - - - - -
Cartier42 - - - - - - - -
King39 - - - - - - - -
Vasco73 - - - - - - - -
Tabel weergave: Aantal personen


Volg ons op Instagram