"Designed for people & parties"

Feesten in alle privacy

Op maat van elke feestvierder

In een groene omgeving

Vanaf 20 tot 250 personen | Locaties

De Architect organiseert feesten op maat. Een bedrijfsevent met casinospelen of Highland Games, een magisch trouwfeest of een ongedwongen trouwfuif, een communie met springkasteel of goochelaar,...? Je hoeft het ons maar te zeggen, wij zorgen ervoor!

We hebben een gepassioneerd team dat van elk feest een uniek en onvergetelijk gebeuren wil maken.

De Architect is heel centraal gelegen in hartje Pajottenland en vlot bereikbaar vanaf de Brusselse ring en E40. Op 15 km van het centrum van Brussel. Op 7 km van de Brusselse ring.

We knijpen er jaarlijks even tussenuit tijdens de twee weken van de Kerstvakantie om de batterijen voor het volgende feestjaar optimaal op te laden. De aanvragen worden na deze kerstbreak zo snel mogelijk beantwoord en behandeld. 

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking
Wifi
Tuin / Terras
Buiten trouwen

Fotoreportage
Ja-woord geven
Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Luchthaven: 27 km

Parking

Privéparking voor 20 auto's. Gratis parkeergelegenheid in de omliggende straten, aan het kerkplein,... Een parkeerwachter wordt standaard voorzien om de aankomst van de gasten in goede banen te leiden.

Zalen

Naam
VERGADERZAAL LTB - 30 - 5075 - 60 - -
MEZZANINE - 15 - 1530 - 4030 -
LEVEL 1 - 85 - 100150 - 200130 -
GALLERIA - 40 - 45100 - 12575 -
LEVEL 0 - 40 - 50100 - 12575 -
Tabel weergave: Aantal personen

Vergaderen

Het karakter van de schuur hebben we behouden en aangevuld met de moderne benodigdheden die een perfect uitgeruste feestzaal moet hebben, inclusief wi-fi, beamer,...

Trouwen

Stel je droomfeest samen en het team van De Architect werkt het met plezier voor je uit! Van mandjes chips tot een tiengangenmenu, landenbuffet, barbecue, koud buffet, walking dinner, mobiele catering met foodtrucks,...

Feesten

De Architect heeft voor jou en je genodigden ideeën samengebundeld voor het perfecte teambuildingevent met een meer authentieke beleving zoals een koffie-cupping, een Marokkaanse theeceremonie, een schilderworkshop, een Kriek- en Geuzedegustatie, een Gin-tasting, een zuiders getint moment met Italiaans aperitief, een viltworkshop...

De Architect werkt uiteraard ook graag jouw idee in stijl uit, met de grootste zorg voor de kleinste details, niets minder en veel meer!

Ontdek meer over Feestschuur De Architect

5x feesten in een schuur

Feesten in een schuur: lijkt dat je altijd wel al wat? Rustiek, authentiek en voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt om hét feest, dé vergadering of teambuilding van't jaar te bouwen - deze 5 prachtige locaties hebben het allemaal. Ontdek ze in dit artikel!

Lees meer

Volg ons op Instagram