"Dé unieke locatie voor je feest of business event"

Ten midden van 40 ha natuur en groen

Beschermd monument in 'Tudorstijl'

Authentieke zalen

Vanaf 40 tot 250 personen | Locaties

Kasteel Tudor is een beschermd monument en werd gebouwd in 'Tudorstijl' in het begin van de 20ste eeuw. Het domein is maar liefst 40 ha groot en ligt midden in de bosrijke omgeving van het historische Brugge. Ontdek zeker ook het kasteelbos, de prachtige siertuin en de aanpalende kruidentuin met bijenhal. Dit maakt Tudor de ideale locatie voor een royaal feest in een natuurlijke setting.

In het Kasteel zijn er 3 zalen ter beschikking om te huren voor jouw event. Het Salon is de kleinste zaal, ideaal voor een intiem privédiner, brunch of lunch. De Ridderzaal op het 1e verdiep, ideaal voor recepties, bedrijfsfeesten, communies of grotere familiefeesten. Tot slot is er de Balzaal, zoals de naam zelf al zegt, kan je hier grotere feesten en dansfeesten tot 250 personen organiseren.

Ben je toch met een grotere groep? Contacteer ons en we bekijken de mogelijkheden!

Tarieven

HUURMOGELIJKHEDEN:

Wij bieden verscheidene mogelijkheden om jouw event bij ons te laten doorgaan. Wij laten de mensen vrij de keuze een zaal te huren en zelf hun evenement in te vullen, alsook bieden wij de keuze om een arrangement bij ons af te nemen. Dit is dan in samenwerking met onze preferred partners.

Optie 1: Losse zaalhuur
Je betaalt de zaalhuur + bijkomende kosten. Dranken worden via Tudor afgenomen.Je  voorziet in dit geval zelf je cateraar, meubilair, personeel en decoratie.

Optie 2: Arrangement
Je kan ook opteren om een arrangement via Tudor af te nemen. In dit geval betaal je een forfaitaire prijs per persoon all-in. Zo hoef je je van niets iets aan te trekken op de dag van het evenement! Je word royaal bediend door ons team.
Bij een menu zijn extra kosten, basis meubilair, basis decoratie, personeel en basis dranken inbegrepen tot en met de koffie. Er dient ook geen zaalhuur betaald te worden.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Zalen

Naam
Het Salon - - - - 30 - 4030 -
De Ridderzaal - - - - 120 - 12085 -
De Balzaal - - - - 150 - 250180250
Tabel weergave: Aantal personen

Volg ons op Instagram