Kattebroek

Vanaf 15 tot 400 personen | Locaties

Maak je feest even persoonlijk als jezelf!

Geen concept is té uitdagend of té gedurfd voor ons team. Laat je creativiteit dus de vrije loop en ontwerp het feest van je dromen. Bij Kattebroek zijn we namelijk gespecialiseerd in feestbegeleiding op maat.

Jij beslist helemaal hoe jouw feest eruit ziet. Zo ben je bijvoorbeeld vrij om te kiezen of je met een van onze vaste partners wil samenwerken of je liever je eigen bloemist, dj, eventplanner, … inschakelt. Al zorgen wij uiteraard wel voor de catering tijdens je feest!

Nood aan wat inspiratie om een geslaagd feestidee te bedenken? Feestzaal Kattebroek in Dilbeek (Vlaams-Brabant) heeft intussen ook al heel wat originele feestconcepten uitgewerkt die we met plezier voor je realiseren. Door te kiezen voor een van onze themafeesten ben je meteen zeker van een creatief feestthema en hoef je je geen zorgen meer te maken over de bijhorende decoratie of een vlekkeloze organisatie.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Parking

Ruime private parking tot 250 wagens.

Video

Zalen

Ongeacht het type vergadering of event dat u wenst te organiseren, we hebben vast een geschikte zaal ter beschikking. Zowel onze kleine als onze grote ruimtes beschikken over hoge glaspartijen die een maximale inval van natuurlijk daglicht garanderen en een prachtig uitzicht op onze tuinen.

Volg ons op Instagram