Real weddings
Het introliedje van Super Mario, het Disney-verhaal van de robotjes Wall-e & Eve, … Annelies en Jorryd toonden hun gedeelde liefde voor gaming duidelijk op hun huwelijk. Samen met de paarse tinten die gebruikt werden, was dit een heel warm en persoonlijk huwelijksfeest.
Real weddings
Een tijdje geleden leerden we de guitige en enthousiaste Lieselot kennen als fotografe, toen ze foto's kwam maken van het Salino-team. Na maanden van voorbereidingen en uitkijken, stond ze vorige zomer zélf eens voor de lens, als stralende bruid van haar hubby Nick!
Real weddings
Een dromerig en origineel feest in het warme Costa Brava: Anna & Yevgenij deden het. 'Geniet van het moment, het is jullie dag én alles mag', is de gouden raad die bruidje Anna ons meegeeft. Bekijk het interview en foto's van deze Real Wedding snel!
Real weddings
'I don't wanna miss a thing'... het liedje waarop Laurent Leen ten huwelijk vroeg. En deze trouwdag wou je ook niet missen! Midden in het groen, omringd door hun vrienden en familie en helemaal verliefd op elkaar: zo stapten Leen en Laurent in het huwelijksbootje. Bekijk het fotoverslag!
Real weddings
Een nieuwe maand, dat betekent een nieuwe Real Wedding op onze blog! En wat een sprookje... Dit trouwfeest van Thais en Jan was werkelijk zó mooi, denk bloemen, bijen, tapas, paëlla en de zon. Lees ons interview met Thais en zwijmel weg bij deze mooie fotoreportage,
Real weddings
Lynn en Nico trouwden vorige zomer in De Slootjenhoeve, in een ontspannen, ongedwonge en landelijke sfeer. Anke van I DO Weddings & Events voorzag het feest van styling, decoratie en nam ook de ceremonie voor haar rekening. Check het hele fotoverslag in dit artikel!
Real weddings
Ze gaan de liefde twee keer vieren: Francine & Jeroen. En hier alvast het fotoverslag van hun eerste feest! Wauw, zo'n relaxed en liefdevolle dag waar iedereen straalt. Scroll door de foto's en lees ons interview met bruidje Francine en ontdek alles over hun verhaal en (eerste) trouwdag.
Real weddings
Van beroepsmisvorming gesproken. Een weddingplanster die de organisatie van haar huwelijk van A - Z in handen neemt!
Feesten organiseren zit in haar DNA. Weddingplanner was dan ook een evidente keuze voor Anisa. Veel koppels konden reeds op haar toewijding en kunde rekenen, maar nu was ze
Real weddings
Wauw, wauw, wauw! Dit trouwfeest van Stefanie en Jens is hét voorbeeld van hoe een klassiek trouwfeest, zonder al te veel franjes en tierlantijntjes, enorm inspirerend en dromerig kan zijn.

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram