"Word kasteelheer voor één dag!"

Stijlvol en uniek kader

Idyllische omgeving

Vrij van catering

Vanaf 20 tot 200 personen | Locaties

Gedurende bijna vierhonderd jaar was het kasteel van Hingene de favoriete zomerresidentie van de adellijke familie d’Ursel. Elke zomer, van mei tot oktober, trok de hertog met familie en bedienden naar zijn schitterende buitenverblijf. Nu is het eigendom van de provincie Antwerpen, die de oude glorie liefdevol in ere herstelt. 

Privéfeesten:

Word kasteelheer voor één dag en nodig je gasten uit in een schitterend kader. Je kan het kasteel huren voor onder andere recepties, diners, babyborrels, huwelijksceremonies, ... Het schitterende kader, in een idyllische omgeving met tuinen en park, bezorgt je ongetwijfeld een onvergetelijke herinnering. 

Je mag werken met een cateraar naar keuze. Eventueel kan het kasteel wel zorgen voor een drankenservice. De bereiding van gerechten of hapjes mag enkel gebeuren in de kelder met ingerichte traiteurskeuken. Het kasteel sluit altijd om middernacht en dansfeesten zijn helaas niet mogelijk.

Bedrijfsevents:

Op zoek naar een plek om in alle rust én in stijl te vergaderen, je productpresentatie, seminarie of receptie te organiseren? Dan kan je terecht in de vestibule, de spiegelzaal of de groene salon. Scherm, projector en wifi zijn inbegrepen in de prijs. Eventueel kan het kasteel ook zorgen voor een drankenservice. Het kasteel is vrij van cateraar.

Belangrijke informatieKasteel D'Ursel sluit om 24u. Dansfeesten zijn niet toegestaan. Een feesttent in het park zetten gaat niet. Een feest geven in het park is geen mogelijkheid.

Tarieven

Budget gebruik van kasteel = 2150 euro

Meetingrooms = vanaf 350 euro

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering mogelijk
Multimedia
Parking
Wifi

Tuin / Terras
Trouw ceremonie (buiten)
Fotoreportage
Live muziek

Parking

Het kasteeldomein zelf is niet toegankelijk voor voertuigen. Het kasteel beschikt wel over een parking in de Koningin Astridlaan voor 40 wagens. Daarnaast zijn er verschillende andere openbare parkeermogelijkheden.

Zalen

Naam
Vestibule8530 - - 120 - 15090 -
Spiegelzaal5516 - - 50 - 8040 -
Kelder10030 - - 30 - 8050 -
Kleine salon4516 - - 20 - - - -
Grote salon7020 - - 40 - - - -
Bibliotheek4512 - - - - - - -
Groene salon4016 - - - - - - -
Tabel weergave: Aantal personen

 

Kelderkeuken

Gekoelde werktafelkast
Spoeltafel met twee kuipen en een verlek
Twee werktafels
Gasfornuis met vier branders en kleine oven
Drie koelkasten
Koffiezetmachine
Geen diepvriezer
Smalste deur in de kelder: 78 cm breed

Volg ons op Instagram