Trouwfeest Trend 2023: De Summer Beach Styled Shoot

Trouwfeest Trend 2023: De Summer Beach Styled Shoot

Styled shoots

25/05/2023

Sinds 2019 maakt Stefanie de wereld onveilig met haar creatieve organisatietalent, zowel in de reissector als op de b2b markt. En in haar bedrijf Wondrous Weddings kan Stefanie haar ei volledig kwijt als wedding planner, op haar unieke manier. Haar aanpak? Die toont ze in haar nieuwste Styled Shoot in dé stijl van dit trouwseizoen. 

Nieuwe samenwerkingen in de verf zetten


In deze Styled Shoot wilde Stefanie vooral de leveranciers en haar expertise netjes in de kijker zetten. Je weet uiteindelijk maar hoe een samenwerking verloopt als je deze even test. En een voorbereid man is er twee waard… zo bewijst Stefanie haar doordachte manier van aanpak! Een Styled Shoot is dus de ideale manier om een glimp van de communicatiestijlen en samenwerking met verschillende leveranciers op te vangen. Maar bovenal wilde ze er gewoon een hele fijne dag van maken. En het beeldmateriaal achteraf, dat is natuurlijk voor alle partijen heel mooi meegenomen!

Stefanie toont de hottest trouwtrend van dit moment: Beach Style met Boho Touch. Voor klassieke trouwfeesten bedankt ze vriendelijk. Een greenery, boho, industrial, garden, romantisch & mediterraans styled trouwfeest daarentegen, zijn aan het juiste adres! In deze Styled Shoot ging Stefanie te werk zoals ze doet voor haar klanten: in een weloverwogen volgorde van stappen. Ze zoekt de juiste leveranciers bij elkaar en coördineert hen via duidelijke communicatie rond timings en opstelling. Zo komt niemand voor verrassingen te staan!





Het gelukkige echtpaar 


Een koppel vinden voor de Styled Shoot was erg makkelijk. Een simpele post op social media bracht hen tot bij Eric en Lies. Deze gelukkigen waren de eersten om te reageren. En zij trouwden ook écht enkele maanden later dus ze beleefden hun trouwdag al een eerste keer op voorhand. Allicht in andere trouwkledij. De bruidsjurk en het trouwkostuum werden natuurlijk voorzien door een leverancier: De Rode Schaar en Van den Bril. De prachtige trouwfoto’s die werden gemaakt tijdens deze Styled Shoot gebruikten Lies en Eric voor hun uitnodigingen en communicatie... mooi meegenomen! 



Een eenduidig gecoördineerd geheel


Wanneer de klant Stefanie contacteert, zoeken ze eerst de trouwlocatie uit. De locatie is doorslaggevend voor de gehele sfeer van je feest. Voor een Summer Beach Styled Shoot is Regatta Beach Club de geknipte locatie met haar mooie serre en locatie op het strand.

Vervolgens werkt ze een moodboard uit om de stijl en verschillende ideeën af te toetsen en zo de verdere richting van de planning te bepalen. Stefanie deelde het op voorhand ontworpen moodboard op social media om geïnteresseerde leveranciers aan te trekken. Dat bracht duidelijkheid in wat leveranciers konden verwachten, waardoor ze meteen konden beslissen of hun merk aansloot bij de opzet van de Styled Shoot. 

De grafisch ontwerper en de bloemist maken vervolgens enkele ontwerpen, kleurenpaletten en voorstellen die Stefanie dan weer fine tuned en stroomlijnt tot een mooi eenduidig styling concept. De fotograaf koos Stefanie uit op basis van portfolio, omdat de fotografiestijl doorslaggevend is in het eindresultaat. Annelies Boeykens fotografeert heel warm. Zij was dus geschikt voor die golden hour look die ze beoogde!










Boho Beach vibes doorheen de gehele setting


In totaal creëerde Stefanie twee ceremonie settings en twee tafelsettings in zomerse vibes en bohemian touch. In beide koos ze bewust voor bijpassende kleuren en decoratie in natuurlijke materialen. De kleuraccenten in de bloemen passen bij de grassen in de achtergrond. De natuurlijke materialen komen terug in de placemats, de houten stoelen en tafels, de naamkaartjes, het welkomstbord en de enveloppedoos, alsook de peacock chairs en de kaders in de achtergrond. Voor de tafelsetting verwerkte Stefanie een romantische toets met het dust rose accent, dat je ook in de bloemen terugziet. En ook het terracotta van de naamkaartjes past perfect bij het geheel. 








Gedetailleerde afwisselingen in decoratie


Stefanie zorgde zelf voor de inkleding. In de eerste shoot speelde ze met wisselende accenten, zoals het grotere bloemstuk en een iets kleiner bloemstuk als tafelbekleding. Soms gebruikte ze placemats en dan weer niet om verschillende sferen uit te proberen. Dat geeft haar publiek ook wat inspiratie over hoe zij met hun decoratie kunnen experimenteren.

De tweede shoot ging door bij de ceremonie boog. Hier zie je de afwisseling van een standaard vierkant met een triangle. Bloemisten Floreer & Flore's Forest Flowers​ creëerden een prachtige bloemenboog voor deze setting. De mooie zonsondergang benadrukte de zomerse beach vibes en zorgde voor een bijpassende rosé gloed over het tafereel, met een knipoog naar de bohemian stijlkeuze dankzij de macramé decoratie in het vierkant.



Stefanie als wedding planner


Stefanie onderscheidt zich door haar persoonlijke aanpak en stijlvisie. Daarom neemt ze maximum 13 huwelijksfeesten per jaar aan. Ze houdt contact met haar klanten tot ver na de trouw en vindt het belangrijk een nauwe band op te bouwen. Ze organiseert tenslotte hun mooiste dag! Zoals je ziet is samenwerkingen aangaan haar grote troef en dit doet ze ook met verschillende wedding planners onderling. Wist je ook dat Wondrous Weddings een eigen huurservice heeft? Zo ben je niet enkel zeker van een weloverwogen organisatie, maar ook van bijhorende decoratie!

Haar droom? Om haar wedding planning diensten uit te breiden naar trouwfeesten in het buitenland. Stefanie bezoekt volop verschillende locaties her en der om ook de meer avontuurlijke zielen van hun droomhuwelijk te voorzien. Wij wachten alvast ongeduldig op die meer exotische Styled Shoot voor een volgende blogpost! 

Gebeten door wat je ziet en spreekt de stijl van Stefanie je wel aan? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek om je trouw te plannen. Maar wacht dus niet te lang, want vol is vol!

Leveranciers

Make-up en haar: Inge Gryseels
Bruidsjurk: De Rode Schaar
Oorbellen en haarspeld: De Rode Schaar
Kostuum: Van den Bril
Koppel: Lies De Pauw
Welkomstbord, uitnodiging, enveloppedoos, ringendoos, naamkaartjes en menukaarten: Visuall

Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp



Ook interessant