Downloadables: vergeet niets!

Een tijdlijn om je trouwfeest in goede banen te leiden, een overzicht voor de tafelverdeling, een leuke playlist of originele kinderaktes? Wij maakten voor jullie alle nodige downloadables!

Check onze downloadables

Onze laatste artikels

Styled shoots
Vandaag op onze blog: een echte duurzame styled shoot georganiseerd door Sarah van MNT2B op een zotte locatie: Golfclub Witbos. Want trouwen en een feest geven, dat kan vandaag ook op een ecologische manier! En dat toont het tienkoppige team van deze shoot ons maar al te graag.
Styled shoots
Benieuwd naar de partytrends van 2019? Say no more! Want deze styled shoot heeft het allemaal. ‘Bohemian weddings maken hun uittrede als weddingtrend,’ vertelt weddingsplanster Joyce van JOYEUX ons. Lees dit boeiende artikel en bekijk de supermooie foto's hier!
Real weddings
En kunstzinnige Française en een spontane Belg: Maryse en Pieter trouwden in augustus 2018 in Beerst. Het ja-woord gaven ze in een spontane en relaxte omgeving, omringd door een hartverwarmende groep mensen. Inclusief champagnetaart, wensballonnen en een intieme openingsdans: wauw!
Tips en Trends
Het pas getrouwde koppel stapt na een romantische trouwfeest in een auto met een bordje 'Just Married' aan de achterruit en rijdt richting de luchthaven, op weg naar hun huwelijskreis... Dat is het traditioneel beeld van 'de huwelijksreis'. Maar hoe zit dat nu eigenlijk tegenwoordig?
Styled shoots
Vorige zomer trok het team van Lux Visual Storytelling naar Italië, waar de streek Puglia de thuisbasis was voor hun bridal fotoshoot. Olijfboomgaarden, rotsachtige kustlijnen en romantische dorpjes: deze inspirerende foto's moet je gezien hebben!
Styled shoots
De zomer (én het trouwseizoen) komt eraan... En dat vieren we hier in België maar al te graag! Om jou te voorzien van echte zomerse feestinspiratie, trok een bende jonge ondernemers er samen op uit om een styled shoot te organiseren... Deze moet je zien!

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram