Communie / Lentefeest

Gelegenheid wijzigen

Moodboards
Het is altijd leuk om na het fantastische communie- of lentefeest van jouw kids aan je gasten een leuk bedankje mee te geven, een kleine herinnering aan een geweldige dag. Kan je nog wat inspiratie gebruiken voor originele ideetjes. Wij helpen je graag verder!
Lees meer
Moodboards
Zet jouw dochter helemaal in de bloemen door ze in een extra leuke outfit te steken tijdens haar communie - of lentefeest. Stoer, prinses, traditioneel of gewoon heel schattig? Luister naar haar dromen en blijf trouw aan wie je dochter is.
Lees meer
Tips en Trends
Wil je van dit feest helemaal een topper maken? Een uniek feest? Dan is het heel leuk om in de decoratie en afwerking van je feest een aantal unieke DIY’s opnemen.
Lees meer
Moodboards
Hip, casual, trendy of chique: jouw jongen staat waarschijnlijk met alles. In welke outfit steek je hem nu best voor zijn communie- of lentefeest? In dit moodboard vind je al heel wat inspiratie voor elke stijl. Geef hem voldoende inspraak, zodat ie kan stralen op zijn grote dag!
Lees meer
Inspiratie
Een communie- of lentefeest is, zoals elk feest, niet compleet zonder lekkere hapjes en drankjes... Een belangrijk onderdeel van jouw voorbereiding is dus het voorzien van een heerlijk menu. In dit artikel vind je leuke ideetjes!
Lees meer
Inspiratie
Wij zetten voor jullie de belangrijkste voordelen van een eventplanner op een rij. Zo krijg je een beter beeld van wat je mag verwachten.
Lees meer