Koffie op je feest? Latte je inspireren door onze beste barista's!

Koffie op je feest? Latte je inspireren door onze beste barista's!

Inspiratie

29/06/2023

Latte je je gasten graag genieten van een heerlijk tasje koffie, en macchiato dat dan zelfs nog wat meer zijn met een zoete snack erbij? Met een aanbod smeuïge cappuccino's en smakelijke espresso's kom je vast en zeker origineel uit de hoek! De koffiebar on wheels kan je bijvoorbeeld opwachten na je burgerlijke trouw bij het gemeentehuis, of na een gezellige wandeling door de natuur op je teambuilding. Maar ook voor grotere evenementen binnen of buiten is een barista foodtruck zeer geschikt! Hieronder lijsten we onze favoriete mobiele koffiebars voor je op. 



Smiling Barista

Een Smiling Barista is een unieke sfeermaker op je feest! Met een glimlach als handelsmerk en gastvrijheid voorop, bereiden zij jouw signature koffie. En volledig mobiel... ze malen de koffie bijvoorbeeld met pedalen! Als je een Smiling Barista in actie hebt gezien, denk je er achteraf met veel plezier aan terug. En ze zijn ook duurzaam en gezond, vandaar de keuze voor uitsluitend plantaardige melk. De koffie zelf werd geselecteerd en gebrand door Dietrich Sas, de eerste Smiling Barista ooit en levenslang koffiefanaat. 

De Smiling Barista garandeert eerlijke koffie uit boerderijen waar kwaliteit en werkomstandigheden voorop staan! Dat tovert allemaal al spontaan een glimlach op je gezicht. Huur hen in voor eender welk feest. 

Boek Smiling Barista



Me Gusta Coffee & Sweets 

Me Gusta Coffee & Sweets neemt je terug naar de 50’s en bedienen je eveneens zoals toen: gemoedelijk, authentiek en vooral met veel liefde! In ware vintage stijl tovert barista Joeri de mooiste en lekkerste creaties op tafel: Een Nutty Cappuccino, Speculoos Cappuccino, Butterscotsh Cappuccino, een Latte with Balls, een Ma Belle Caramelle of een Oreo Freak… Het zijn slechts enkele koffies uit het uitgebreide aanbod. En om de koffieklets compleet te maken voorzien zij ook gebak! Kies en geniet van hun heerlijke assortimentje sweets waaronder gepimpte wafels, muffins, brownies, taarten en meer! Vraag vrijblijvend je offerte aan om de mogelijkheden te ontdekken. 

TIP: Maak je cappuccino branded, lever je logo aan en zij personaliseren elke cappuccino!

Boek Me Gusta Coffee & Sweets




Barista Jerome

Barista Jerome biedt naast overheerlijke koffies, cappuccino’s en lattes ook Luikse wafels en wafels op een stokje aan! Voor de zoetekauwen die ook een zoete hap willen op hun feest. Ook voor bubbels kan je hier terecht… En dat is nog steeds niet alles. Barista Jerome voorziet zelfs een lekker ontbijt met verse croissants of koffiekoeken. Deze barista's komen graag tot bij je thuis of je bedrijf, of misschien tot aan een stukje natuurgebied om een fijne wandeling te maken. Vraag je offerte op en bespreek al je ideeën, ze denken graag met je mee!

Boek Barista Jerome



Tati Coffee 

Tati Coffee presenteert hun mobiele koffiebar in een Lambro uit de jaren ‘60 of hun Citroen HY uit ‘67. Dé perfecte eyecatchers voor jouw event, feest of beurs. Met hun Kees van der Westen Espresso machine creëren ze de mooiste koffiecreaties! Tati Coffee brandt hun koffie ambachtelijk in hun eigen koffiebranderij in Turnhout. Ook nog zin in een zoete versnapering? Dan kan je smullen van de heerlijke cupcakes of taarten van #tartestati, of de homemade GELATO van #taticreme. Daarnaast verzorgen ze ook broodjes, cocktails, en meer! Alles valt te bespreken. 

Boek Tati Coffee



Delicaf 

De mobiele koffiebar van Delicaf kan in twee stijlen worden gereserveerd. Eén in de unieke, Citroën New Type H koffietruck en de andere is een gezellige opbouwbar in steigerhout. Beide hebben hun specifieke charmes en toepassingen. De gewoonlijke koffies zijn in beide koffiebars aanwezig, aangevuld met bijvoorbeeld verschillende smaaksiropen, een mochaccino, warme choco, flat white, enz. Bij zomers weer kan er ook een home-made iced tea worden voorzien en een ter plaatse gegrilde hartige panini. Delicaf werkt samen met verschillende cateraars om ook in de meer uitgebreide eetwensen te voorzien. Zoete hapjes serveren ze eventueel ook zelf: muffins, cakes, donuts, koffiekoeken, vers hoeve schepijs…

Is het een bedrijfs- of privéfeest, een opendeurdag, een seminarie, een beursstand, noem maar op! Met hun mobiele koffiebar komen ze graag tot bij jou.

Boek Delicaf



The Coffee Car 

The Coffee Car is een mobiele truck die zich richt op het serveren van hoogwaardige koffie en thee op locatie. Ze bieden een ruime selectie van specialiteitskoffies aan, zoals espresso, (caramel) cappuccino, (vanilla) latte en flat white gemaakt met zeer kwalitatieve koffiebonen van een prijswinnende plantage.

Onder de specialiteitsthee’s vallen de verse earl grey, lemongrass green, jasmin green en natuurlijk de chai latte.

The Coffee Car is een uit het oog springende moderne koffiefoodtruck. Gasten omschrijven de looks met woorden als: elegant, state-of-art, super cute en clean. The Coffee Car is een unieke ervaring, een echte publiekstrekker! Het latte art hartje en een glimlach op ieders gezicht krijg je er gratis bij! 

Boek The Coffee Car



Barista Caffè Cappuccio 

Caffè Cappuccio is een in 2013 opgerichte mobiele koffiebar, die de lekkerste koffie aanbiedt, ambachtelijk gebrand, versgemalen per kopje én met liefde geschonken. Ze werken met hun eigen koffiebranding, zacht en vol van smaak. Chocomelk en cappuccino wordt uiteraard afgewerkt met latte art. Om het extra persoonlijk te maken kan je hun cappuccino selfie printer inhuren. Zo print je je logo en selfie van je gasten op de warme dranken! En bied je graag nog een dessertje aan, serveren zij ook versgebakken poffertjes en mini-pannenkoekjes met tal van toppings.

Boek Caffè Cappuccino



Coffee Bar on Wheels 

Coffee Bar On Wheels, dat zijn 3 funky koffiebars (Airstream – Defender – Flexibar). Elk met een unieke look and feel en alle 3 met evenveel passie voor koffie én smaak! In 2007 vonden ze in Californië een prachtige Airstream Globetrotter uit 1961 die ze naar België lieten verschepen. Ze toverden deze om tot de glimmende koffiebar die ze vandaag is. Ondertussen stonden deze barista's de afgelopen jaren op wel honderden evenementen! Ze werken met top producten die ze supervers verwerken. Hun koffie maken ze met hun eigen BIO koffiebonen: zorgvuldig geselecteerde ambachtelijk gebrande bonen uit Centraal-Amerika. Naast koffie serveren ze donuts, muffins, mini dessertjes, chocolademelk en thee. Op verzoek zijn cava, smoothies en frisdrank ook mogelijk. 

Boek Coffee Bar on Wheels



Wilde koffie 

Wilde koffie serveert heerlijk vers gebrande koffie van branderij Normo. De combinatie van hoge expertise en lokaal gebrande bonen was ideaal voor de bakfiets. Per verkochte koffie doneert Wilde Koffie 10 eurocent aan het goede doel. Met deze koffie (s)maak je dus het verschil! De koffiebekers zijn bovendien volledig composteerbaar en gemaakt uit gerecycleerd materiaal. Je kan dus genieten van een volledig ecologische koffie, gezet door de grootste barista van Antwerpen (letterlijk, Sam is 202 cm groot). Alleen koffie? Nee hoor, wilde liever iets anders... Ook versgeperst fruitsap, gebak, een wild cocktailtje of iets dat je speciaal voor jouw feest hebt gekozen is mogelijk. Wilde koffie trapt deze koffiefiets graag tot bij jouw feest!

Boek Wilde Koffie




Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp



Ook interessant