De Verhalenboetiek geeft jou de woorden die je zoekt

De Verhalenboetiek geeft jou de woorden die je zoekt

Inspiratie

07/05/2024

Een speech, een huwelijksgelofte, schrijfhulp bij je ceremonie? Verhalenboetiek to the rescue. 

Je kent het wel. Je wil een gemeend kaartje schrijven voor de verjaardag van je vriendin, je wordt gevraagd om te speechen op het huwelijk van je zoon of je stapt zelf in het huwelijksbootje en je krijgt het al warm en koud wanneer je bedenkt dat je jouw gelofte moet schrijven. Voor al die momenten kan je terecht bij de Verhalenboetiek.

Leila Kandil schreef jaren als professionele copywriter voor bedrijven en magazines. Die ervaring zet ze nu in om jou te helpen aan jouw persoonlijke woorden. Dat doet ze op verschillende manieren.




LEILA : "Het was vooral tijdens mijn werk als journaliste dat ik merkte hoe groot mijn impact kon zijn wanneer ik iemands verhaal beluisterde en het uitschreef zoals die persoon het eigenlijk had willen zeggen. Het is echt groots om iemand de juiste woorden te geven. Daar wilde ik meer mee."

Haar Verhalenboetiek is een echte woordenwinkel. Je grasduint er tussen de kaartjes, odes en boekjes al helemaal klaargeschreven met de woorden die jij zoekt, maar niet meteen vindt. Ze heeft zelfs een wensenboek boordevol kleine en lagere teksten waarin je op zoek kan naar de juiste woorden, telkens je een kaartje wil schrijven. Voor een verjaardag, communie, huwelijk of afscheid. Halleluja, vergeet dat eindeloos googelen en scrollen. 


Daarnaast biedt ze een breed scala aan woorden en ideeën om jouw feest betekenisvol te maken. Wat dacht je bv van conversatieservetten? Dat is een assortiment servetten met een mix aan vragen om je gasten hun gesprekken op gang te brengen, zonder te veel koetjes en kalfjes. Ze heeft ook prachtige wenskaartjes om je eigen wensboom te maken, en zelfs all-in diy paketten om jouw lentefeest- of huwelijkceremonie zelf vorm te geven.




LEILA : "Natuurlijk hou ik ook zo van feesten in mooie outfits, tafels boordevol lekkernijen, een volle dansvloer, een springkasteel of grimmeur voor de kleinsten. Maar voor mij mogen feesten vooral ook betekenisvolle momenten zijn waarop we even stilstaan bij wie en wat we vieren, bij het leven eigenlijk. Zonder klef of zwaarmoedig te worden, maar stijlvol, doordacht, betekenisvol en origineel. Zo ontstond het feestgamma. En ik loop nog over van de ideeën."

En last but not least.. ze schrijft als een echte ghostwriter aan jouw speech of huwelijksgelofte. Jij beantwoord haar weloverwogen vragen en met jouw antwoorden schrijft zij een speech uit jouw hart. Chat gtp, maar dan echt en nog veel beter. Daar zijn ondertussen al heel wat voorgangers het menig over eens.



LEILA: "Op de een of andere manier lees en hoor ik altijd tussen de lijnen wat er eigenlijk gezegd moet worden en dat herformuleer ik dan in de juiste woorden. Want we voelen en wensen allemaal de de mooiste, oprechte dingen. Alleen vinden we er niet altijd de juiste woorden voor. Ik wel." 



Hou jij wel van een vleug betekenis, schone woorden en originele woordconcepten op jouw feest. Of kan je meer dan wat hulp gebruiken bij het schrijven van jouw speech? Check dan zeker de pagina van de Verhalenboetiek.


Ontdek alles van de Verhalenboetiek hier



Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp



Ook interessant