Onze laatste artikels

Moodboards
Ben je bijna jarig of viert je oogappel binnenkort zijn of haar verjaardag? Dan wil je graag vrienden, klasgenootjes of collega's verrassen met een leuke traktatie. Wij verzamelden genoeg inspiratie, zodat je gegarandeerd met iets origineel voor de dag komt!
Moodboards
Of je nu een verjaardagsfeest, communie of trouw organiseert: zoetigheden mogen nooit ontbreken. Verzamel een heleboel lekkere desserts op een echte 'sweettable' en imponeer je gasten.
Moodboards
Een zacht laken, lekkere drankjes, de warme zon op je gezicht, een goed boek en natuurlijk heerlijk eten: alle ingrediënten voor een geslaagde picknick. Laat je inspireren door de dromerige foto's in dit moodboard!
Moodboards
Een fantastisch leuk feestje in je tuin geven, lijkt dat je wat? Laat die zomer maar extra lang duren en nodig al je vrienden uit! In dit moodboard vind je alle inspiratie om de lekkerste drankjes, origineelste hapjes en mooiste decoratie op tafel te zetten.
Moodboards
Ze zien er mooi uit, ze zijn lekker en iedereen zal verstelt staan: in dit moodboard maakten we een selectie van verjaardagstaarten voor kids. Taarten, cakepops en cupcakes: maak ze zelf of vraag het aan een specialist. Hier alvast overvloed aan inspiratie!
Moodboards
Je kleintje wordt 1 jaar, proficiat! Vier zijn/haar eerste verjaardag in stijl met onze leuke decoratie ideetjes. Zo wordt het een dag om nooit te vergeten!
Moodboards
De zomer komt eindelijk weer in zicht ... Zelfs in België kijken we dan uit naar tuin- en outdoor feestjes. Wordt het deze zomer mooi weer en wil jij een outdoor feest, groot of klein, organiseren? Dan vind je hier de leukste inspiratie voor buiten verlichting!
Moodboards
Zin in een origineel feest voor je verjaardag dit jaar? Of een leuk verrassingsfeestje voor je zus, lief, papa of mama? Loods je gasten naar het strand en bezorg ze de tijd van hun leven tijdens een heerlijke strandpicknick of beachparty!
Moodboards
BOLLYWOOD! Geef jij binnenkort een feest en ben je nog op zoek naar een leuk thema? Laat je dan zeker inspireren door de prachtige kleuren van Bollywood. Je kan dit thema met subtiele hints in jouw feest verwerken, of je kan jezelf ook volledig laten gaan. Er zijn zoveel mogelijkheden.

Laat je inspireren op onze blog en social media

Volg ons op Instagram