"Stijlvol, sfeervol en vlekkeloos"

Prachtig kader

Excellente bediening

Gastronomische keuken van sterrenniveau

Vanaf 20 tot 180 personen | Locaties

Kristof Marrannes startte in het ouderlijke restaurant “Ter Leepe”. Ondertussen al meer dan 30 jaar een begrip in Zedelgem en omgeving.

Stijlvol, sfeervol en vlekkeloos worden de feesten en evenementen bij Feestzalen Ter Leepe voor jou georganiseerd en op maat verzorgd. Wij bespreken samen met jou de mogelijkheden en bieden oplossingen aan voor al jouw wensen en criteria.

Huwelijken, familiefeesten, communies, bedrijfsdiners, recepties, jubilea…

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Parking

Onze ruime parking staat gratis ter beschikking en heeft een capaciteit van maximum 120 wagens. De directie is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen of schade.

Zalen

Naam
Orangerie - 40456075 - 1306565
Feestzaal - 4550100180 - 400200200
Tabel weergave: Aantal personen

Feestzaal

De elegante feestzaal van restaurant Ter Leepe is adembenemend en biedt plaats aan 20 tot 180 personen. Een parel van sfeer en gezelligheid waar de topgastronomie elke feestelijke aangelegenheid ondersteunt.

De Orangerie 

De orangerie biedt je een zee van ruimte en licht. Hier kunnen ook, als afgeschermde ruimte, feesten van 20 tot 60 personen plaatsvinden. Deze orangerie gaat aansluitend over naar de schitterende tuin waar bij mooi weer recepties helemaal tot hun recht komen.

Recepties, zowel binnen als buiten, worden hier aangename uurtjes voor jouw genodigden en jezelf. De heerlijkste hapjes en drankjes worden professioneel aangeboden terwijl je in alle rust jouw gasten ontvangt.

 

Volg ons op Instagram