"De uniekste theaterzaal van de kust voor al jouw evenementen!"

Unieke locatie

Persoonlijke begeleiding door ervaren team

Een enorm variërend aanbod aan mogelijkheden

Vanaf 20 tot 500 personen | Locaties

Het Kusttheater 't Colisée is een opvallende en speciale locatie in Blankenberge die tot de verbeelding spreekt. Deze in eer herstelde theaterzaal is zoveel meer dan een gewoon theater. Het is feestlocatie met twee polyvalente zalen,  uiterst geschikt voor alle private feesten.
 
Wij verwelkomen je dan ook graag voor welk feest ook, met om het even welk aantal en budget. Het organiseren van een huwelijksfeest of elk ander feest vraagt een doelgerichte aanpak en uiteraard moet alles tot in de puntjes goed voorbereid zijn. Daarom hechten wij een groot belang aan het samen doorlopen van jullie feest. Op basis van jullie idee, ontwerpen wij een draaiboek van begin tot einde, die ons toelaat om jullie feest perfect te laten verlopen. Samen bekijken wij graag welk type feest jullie liefst willen (los, bediend, seated dinner, walking dinner, buffetstyle of combinatie van beide, trouwfuif, ...)
 
Door de vele ervaring en aanwezigheid van onze weddingplanner kunnen wij met zekerheid zeggen dat alle ingrediënten aanwezig zijn voor jullie feest en wij deze met uiterste zorg voorbereiden en afwerken.

Belangrijke informatieWe hebben geen buitenlocatie.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering mogelijk
Multimedia

Wifi
Ja-woord geven

Parking

Er is in de nabijheid van het Kusttheater een publieke parking gelegen.

Zalen

Naam
Theatherzaal - - - - - - 350220500
Theater Café - - - - - - 12060220
Tabel weergave: Aantal personen

Onze zalen zijn ook te combineren voor bijvoorbeeld eerst receptie in het theatercafé, gevolgd door het avondfeest in de theaterzaal.

Volg ons op Instagram