Decoratieverhuur

Verhuur materiaal

Cynthia van Decoratieverhuur.be bracht als eerste verhuurbedrijf de witte klapstoelen naar België om verloofde koppels de huwelijksdag te geven waar ze van dromen.

In enkele jaren tijd is het assortiment uitgebreid met hedendaagse en kwalitatieve materialen met aandacht voor de wensen en noden van wedding planners, stylistes en designers. Elk jaar gaan we op zoek naar nieuwe materialen om aan ons assortiment toe te voegen zodat professionelen de mooiste stylings kunnen creëren voor hun klanten én hun portfolio.

Offerte aanvragen worden binnen de 24 uur bevestigd en we bieden ons rijkelijk assortiment aan voor styled shoots. Is er ondanks de goede service toch een probleem, dan lossen wij dit binnen het uur op. 

Naast de service voor professionelen is Decoratieverhuur.be ook bereikbaar voor particulieren. Wij zitten samen met de klant en bespreken hun visie. Vervolgens doen we een voorstel inclusief opbouw en afbouw en werken we enkel met de materialen van Decoratieverhuur.be.

Decoratieverhuur.be - sinds 2012 - is opgestart door ex-wedding planner Cynthia De Clercq. Naast het managen van haar bedrijf staat zij ook aan het hoofd van HL België, het netwerk voor Belgische huwelijksleveranciers. Neem gerust contact op indien u een samenwerking wenst met dit bedrijf. 

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest

Jubileum
Familiefeest
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Types

Meubilair
Gedekte tafel
Tenten en parasols
Bloemen en planten
Interieur decoratie

Buiten decoratie
Thema decoratie
Huwelijksceremonie
Opbouw & afbouw

Levergebieden

Antwerpen
Limburg
Vlaams-Brabant

Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen
Brussel

Laatste nieuws

Eventroom - Een waaier aan mogelijkheden voor elk event!

Deze week was Salino te gast bij Tom en Marijke van de Eventroom in Sint-Amands. Zij beperken zich niet enkel tot het uitbaten van een eventlocatie, maar hebben zij maar liefst vier verschillende bedrijven waarmee zij onder mee interieur, thema decoratie en licht en geluid verhuren.

Lees meer

Volg ons op Instagram