Decoratieverhuur

Vrijblijvende offerte aanvragen
Ledezijdestraat 90
9340 Impe, Oost-Vlaanderen
Toon het adres op de kaart

"Wij verhuren alles voor trouwfeesten!"

Slechts 1 leverancier nodig

Ervaring met verschillende stijlen

Altijd stijlvol en elegant

Verhuur materiaal

Decoratieverhuur.be bracht als eerste verhuurbedrijf de witte klapstoelen naar België om verloofde koppels de huwelijksdag te geven waar ze van dromen. Elk jaar gaan zij op zoek naar nieuwe materialen om aan het assortiment toe te voegen zodat professionelen de mooiste stylings kunnen creëren voor hun klanten.

Maar Decoratieverhuur.be is ook bereikbaar voor particulieren. "Wij zitten samen met de klant en bespreken hun visie. Vervolgens maken we een voorstel op maat van het koppel, inclusief opbouw en afbouw en werken we een mooie setting uit met de materialen van Decoratieverhuur.be." Alle materialen en de huurprijzen kan u vinden op www.decoratieverhuur.be

Decoratieverhuur.be - sinds 2012 - is opgestart door ex-wedding planner en styliste Cynthia De Clercq. Naast het managen van haar bedrijf staat zij ook aan het hoofd van HL België, de overkoepelende organisatie voor Belgische bedrijven in de huwelijkssector en organiseert de jaarlijkse Wedding Industry Awards in België.

Neem gerust contact op indien u een samenwerking wenst met dit bedrijf. 

Offerte aanvragen worden binnen de 24 uur bevestigd!

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest

Jubileum
Familiefeest
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Types

Meubilair
Gedekte tafel
Tenten en parasols
Bloemen en planten
Interieur decoratie

Buiten decoratie
Thema decoratie
Huwelijksceremonie
Opbouw & afbouw

Levergebieden

Antwerpen
Limburg
Vlaams-Brabant

Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen
Brussel

Ontdek meer over Eventroom

Eventroom - Een waaier aan mogelijkheden voor elk event!

Deze week was Salino te gast bij Tom en Marijke van de Eventroom in Sint-Amands. Zij beperken zich niet enkel tot het uitbaten van een eventlocatie, maar hebben zij maar liefst vier verschillende bedrijven waarmee zij onder mee interieur, thema decoratie en licht en geluid verhuren.

Lees meer

Sprookjeshuwelijk in een romantisch kasteel: deze Styled Shoot moet je zien!

Eén van de mooiste kastelen van België met een tuin die allures heeft van the Garden of Eden: dit was voor Davy van Alle Gebeure de ideale locatie voor een fine art bridal shoot. Alle inspiratie die je nodig hebt voor een prachtig sprookjeshuwelijk vind je in dit artikel.

Lees meer

Volg ons op Instagram