"Samen smaken beleven in een origineel brugs kader!"

Authenticiiteit in de ruimste betekenis!

Beleving staat centraal!

Goede ligging met parkeermogelijkheden!

Vanaf 10 tot 85 personen | Locaties

Een origineel en uniek concept om een feestje te geven, te vergaderen, een tentoonstelling of workshop te organiseren of misschien wel een top chef uit te nodigen die kookt voor je zakenpartners?

Ottentic, een authentieke locatie in het hartje van Brugge beschikt over een hippe bar, een gezellige eetruimte met professionele keuken en een vergaderzaal die je kan huren (samen of apart). Dit alles wordt je aangeboden al dan niet in combinatie met verschillende formules op maat.

Op woensdagavond zijn we altijd open als café op de markt, dan kun je het pand bezichten en op een persoonlijke manier kennis maken. 

Ottentic maakt het je graag gemakkelijk! Laat ons weten wat jullie wensen zijn en wij proberen ons in de mate van het mogelijke aan te passen zodat jullie een onvergetelijke ervaring kunnen hebben in Ottentic.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering mogelijk
Multimedia
Parking
Wifi

Uniek, authentiek kader
Persoonlijke aanpak met formules op maat
Optioneel: gebruik van braai/indoor barbecue of houtkachel

Parking

Bovengrondse parking op het Beursplein (tegenover Ottentic). Ondergrondse parking onder 't Zand (5 minuten wandelafstand).

Zalen

Alle ruimtes zijn samen of afzonderlijk te huur aan scherpe prijzen. Afhankelijk van de ruimtes die je huurt, is er plaats tot maximum 85 personen. 

Heb je interesse om Ottentic te huren voor jouw event? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan.
Hoe meer informatie wij ontvangen, hoe nauwkeuriger we een offerte kunnen opmaken. Vermeld dus zeker het aantal personen en aarzel niet om jouw vragen omtrent catering, bediening, tijdstip, datum, voorkeur van gebouwdeel… te vermelden. Dit is niet bindend, maar op die manier kunnen we veel beter inspelen op jouw wensen.

Bar (gelijkvloers)

In onze authentieke, gezellige bar is er plaats voor 45 personen. Deze ruimte is ideaal voor een receptie, workshop met drank (bv. cocktails maken of degustaties), gezellige avond onder vrienden... maar eigenlijk is alles mogelijk. Laat ons horen wat je ideeën zijn en wij proberen hier zo goed mogelijk op in te spelen. Onze ervaren barman zorgt voor een vlotte, aangename bediening en zorgt ervoor dat alles volgens wens verloopt. Er kan ook catering aangevraagd worden.

Eetruimte (eerste verdiep)

De professionele keuken met braai en lange eettafel is de ideale locatie voor een ongedwongen avond met vrienden of familie. Er is plaats voor 20 personen. Met zicht op de open keuken zullen culinaire liefhebbers het er zeker naar hun zin hebben! Is er interesse in een kookworkshop? Ook dat is mogelijk. Eerst halen jullie samen jullie kookkunsten boven en vervolgens schuiven jullie met z’n allen aan tafel om te genieten van de zelf bereide gerechten. We werken met een huistraiteur, maar er kan ook een eigen cateraar voorgesteld worden.

Vergaderruimte (tweede verdiep)

De aanwezigheid van een projector met scherm en een flipover bieden de mogelijkheid om naast vergaderingen ook presentaties en opleidingen te organiseren. De ruimte kan echter ook omgebouwd worden tot eetruimte, speelruimte voor de kinderen, danszaal… Aan tafel (vergadering/diner) is er plaats voor 28 personen, maar in theateropstelling (presentaties) is er plaats voor 45 personen.

Volg ons op Instagram