"Self-catered groepsverblijf in uniek landelijk kader"

Volledig doe-het-zelf

Zeer goedkope overnachtingen in groep

Schitterend kader

tot 40 personen | Locaties

HiKE, BiKE & TWiKE is een doe-het-zelf afspanning (gite d'étape) en feestzaal voor sportieve groepen (fietsers, wandelaars, feestvierders, ...) met mogelijkheid voor gezamenlijke logies in aaneengrenzende slaapzalen met 30 stapelbedden, in het poortgebouw van een enorme vierkantshoeve.

De eetzaal op het gelijkvloers biedt feest- en vergaderruimte aan een 30 tot 40 personen. De ingerichte keuken biedt mogelijkheden om samen te koken, afhaalmaaltijden te bereiden, of deze door jouw eigen traiteur te laten verzorgen. Buitenterras en omhaagde tuin op het westen.

Deze feestzaal met groepslogies is duurzaam en eenvoudig - "the bare necessities" - maar smaakvol ingericht in een schitterend landelijk kader !

Mogelijkheid om een buitentent te plaatsen voor recepties en feesten, of een springkasteel.

Zomer 2018 komt ook de enorme tiendenschuur casco te huur voor evenementen. Zij is reeds gerestaureerd en wordt momenteel geleegd.

Belangrijke informatieNiét geschikt voor luidruchtige feestjes ! Er is geen opvang, bediening of opkuis achteraf : je doet alles zélf en laat het pand achter exact zoals je het aantrof.

Tarieven

Huur : 150€ per dag alles inbegrepen

Verwarming : 50€ per dag (terugbetaald samen met waarborg indien niet nodig)

Overnachting : 5€ per persoon per dag (slaapzak en handdoek meebrengen)

Waarborg : 300€ per huurperiode

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering mogelijk
Multimedia
Parking
Overnachting

Tuin / Terras
Mogelijkheid tot afhuren naastgelegen monumentale schuur en park
Mogelijkheid om grote feesttent te plaatsen.

Parking

Parking op het grasveld en in de berm langs de hagen voor een twintigtal voertuigen. Doorgang naar de poort vrijlaten ! Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer

Zalen

Vergader-/feest-/eetzaal (max. 30-40 personen) op het gelijkvloers met toegang tot terras en omhaagde tuin.

Daarnaast een ruime, eenvoudig-ingerichte keuken geschikt voor self-catering, aan huis bezorgde maaltijden of traiteurdiensten-aan-huis. Ruim omhaagd grasveld met blauw-stenen zitkuil-terras op het westen (avondzon bij mooi weer).

Sanitair blok op 1e verdieping met 4 afzonderlijke douche- en wc-ruimtes rond een grote wasfontein, toegankelijk via een open buitentrap.

Vanaf 2019 zal er ook sanitair zijn op het gelijkvloers, toegankelijk voor rolstoelgebruikers en minder-mobiele gasten.

Boven en in de duiventoren een grote gemeenschappelijke slaapzaal met 22 stapelbedden + een kleinere slaapzaal met 6 stapelbedden + 2 slaapbanken = max. 30 overnachtende personen, enkel bereikbaar via de open buitentrap op de binnenkoer. 

Mogelijkheid om een grote buitentent en/of springkasteel te laten plaatsen voor recepties en feesten.

Mogelijkheid om ook de aanpalende enorme tiendenschuur casco te huren voor evenementen (van andere eigenaars). Zij is reeds gerestaureerd en beschikt over eigen sanitair.

Volg ons op Instagram