"We’re Hungry4more, and you?"

Gevarieerde, unieke recepten voor alle events

Kwaliteitsvolle en verse producten

Flexibel, we denken graag met je mee

Vanaf 75 tot 1.500 personen | Foodtrucks

Focaccia klinkt als zo vaak bij Italiaans als een mooi poëtisch stukje proza, maar eigenlijk is het vooral een Italiaans plat brood. Het komt oorspronkelijk van het gebied rond de Ligurische kust, de streek rond Genoa.

Daar komen onze Focaccia's ook echt vandaan. Handmade met passie gemaakt in Genoa en naar hiet gebracht per Vespa. Of zoiets. 

De deegbodem van focaccia is te vergelijken met die van een pizza, maar dan iets dikker. De basis bestaat uit bloem met een hoog glutengehalte, olie, water, suiker, zout en gist. Vergis je niet: een Focaccia is géén Pizza. Maar wel even lekker en smaakvol. 

De smaak van het brood kan versterkt worden door kwalitatieve olijfolie en geselecteerde kruiden te gebruiken, of door het te beleggen met kaas en ham of te verfrissen met verschillende groenten. Focaccia wordt in Italië veel gebruikt als sandwichbrood, maar kan ook uitstekend als bijgerecht bij Italiaanse maaltijden worden gebruikt, of gewoon met een beetje olijfolie om tussen de wijngaard naar de krekels te luisteren. 

Tarieven

Je dient toch rekening te houden met een minimumbedrag van €1000.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Vergadering

Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Pizza
Mediterraans

Croques / Hot Dog

Levergebieden

In de provincies: Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, Brussel

Volg ons op Instagram