A-petite

"Lokaal gekweekte bioproducten, amuse-bouches en fingerfood"

Fantastische retro Peugeot foodtruck uit 1978

Huisgemaakt van verse Bio producten

Keuken van over de hele wereld

Vanaf 30 tot 350 personen | Foodtrucks

Graag stel ik mezelf even voor. Mijn naam is Jason Smuts en ik ben de chef-kok van een prachtige Peugeot food truck uit 1978. Ik ben geboren en getogen in Kaapstad (Zuid-Afrika), maar woonde nadien in Berlijn, Londen en Boa Vista (Kaapverdië). Ondertussen woon ik vier jaar in België en voel ik mij thuis in Heist-Op-Den-Berg. Ik bouwde een reputatie op met mijn A-petite apero foodtruck, de Boa Vista pop-up beach bar in Heist-Op-Den-Berg, Boa Vista Corn Dogs and The Flame 'n Go Catering Bio Concept. Ik maak gebruik van een fantastische retro Peugeot truck uit 1978 om catering te verzorgen op trouwfeesten, communiefeesten, zakelijke evenementen e.d. Ik kook bij voorkeur met lokaal gekweekte bio producten van mijn buurman Ole Deschout uit Booischot (Onslogischvoedsel bio boerderij).

Als je mee wil wegsmelten in heerlijke Mediterraanse sferen en smaken dan ben je bij ons op de juiste plek. Door onze authentieke Peugeot apérotruck uit 1978 en onze Mediterraanse amuse-bouches en fingerfood waan je je even op vakantie in het Zuiden. Een uniek apéromoment kan bij ons al vanaf €10 per persoon. Indien je wenst kan je de apéritief uitbreiden tot een maaltijdvullende apérobeleving.

Wanneer onze truck in open lucht wordt geplaatst kunnen we steeds het nodige voorzien voor koude en natte dagen. Maar je kan er ook voor kiezen dat wij binnenshuis een mooie authentieke apérotafel voorzien. De bereidingen gebeuren dan in de truck, jouw genodigden hoeven niet naar buiten.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Tapas

Mediterraans

Levergebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Volg ons op Instagram